Cloudstream için site ekleme Hakkında yardım.

Xago35

Üye
Konular
3
Selamlar herkese , Cloudstream'i MİBox'da kullanıyorum çok da memnunum . Fakat iş Anime kısmına gelince bazen sorun yaşıyorum anime izlemek istediğimde Cloudstream'de ,daha doğrusu Cloudstream'deki repoda bulamıyorum . Browser'de arattığımda ise çok rahat buluyorum özellikle de '' diziwatch '' sitesinde . Herhangi bir siteyi Cloudstream uygulamasına eklemek mümkün mü ? yada benim gibi amatör biri bunu yapabilir mi ? Yapması bilgi birikimi gerektiriyor ise lütfen birisi '' diziwatch '' sitesini ekleme konusunda yardımcı olsun 😁

Selamlar herkese , Cloudstream'i MİBox'da kullanıyorum çok da memnunum . Fakat iş Anime kısmına gelince bazen sorun yaşıyorum anime izlemek istediğimde Cloudstream'de ,daha doğrusu Cloudstream'deki repoda bulamıyorum . Browser'de arattığımda ise çok rahat buluyorum özellikle de '' diziwatch '' sitesinde . Herhangi bir siteyi Cloudstream uygulamasına eklemek mümkün mü ? yada benim gibi amatör biri bunu yapabilir mi ? Yapması bilgi birikimi gerektiriyor ise lütfen birisi '' diziwatch '' sitesini ekleme konusunda yardımcı olsun 😁
Esenlikler,
Sorunuzun cevabını bilen bir arkadaşımız yanıtlayabilir.
Hangi repoyu kullandığınızı belirtmemişsiniz?
Ama ben Drive’daki cloudstream uygulamasını kurup denediniz mi diye sormak istedim? Drive’a ulaşmak için biliyorsunuz: Brave, JioSphere veya Chrome ‘da:

bit.ly/sinetech6128

Son düzenleme:
İstediğiniz şey kopyala yapıştır gibi değil maalesef.
İhtimali yok mu en basit şeklinin? Var ama zor. Site kopyalama yapılabilir ama bunun için de Cloudstream'de yüklü dizi/film/anime sayfalarının birebir aynısını klonlayıp kullanan bir siteyi kopyalayıp kullanmanız gerekir.
Bunun dışında yapılabilecek olan şey kekikakademi'nin GitHub adresinden talep oluşturup eklenmesini istediği siteyi söyleyip rica edebilirsiniz ya da kendi deponuzu örnek şablonlar bakarak hazırlayabilirsiniz ki tecrübeniz yoksa karşılıklı bakışma ihtimaliniz daha yüksek ;)

Konuyu görüntüleyenler

Geri