Öneri Cloudstream için en iyi dizi film eklentisi Streamplay

osimhen

Paylaşımcı
Konular
29
Bir arkadaş bir konu içinde yazmıştı, önemli olduğu için konu açmak istedim. Streamplay Megarepo phisher repo içindedir. Beetv ve filmplus uygulamalarından daha iyi görüntü kalitesi var. İnternetteki kaynakları tarar. Üye olursanız daha iyi görüntü bulursunuz. Türkçe altyazı görüyorum ben sadece ingilizce altyazı kullandığım için denemedim. Ayrıca hesaplar ve güvenlik kısmından opensubtitles ve subdl'ye üye olursanız orada da türkçe altyazı mevcuttur.

Önemli not: Sorulara cevap vermeyeceğim fakat aşağıda yazılanlara göre eksik yazdığım birşey varsa ek yazarım.

Teşekkürler bilgi paylaşımı için.
yazdıklarınızdan repo olanların url sini paylaşabilir misiniz?
Megarepo vs. eklemek istediğimde; geçersiz url alıyorum.

Teşekkürler bilgi paylaşımı için.
yazdıklarınızdan repo olanların url sini paylaşabilir misiniz?
Megarepo vs. eklemek istediğimde; geçersiz url alıyorum.
Megarepo'yu kekikdevam veya kekikakademi yazdığınız yere yazın, orada göreceksiniz. Bu konuda sinetech reisin bir kaç videosu var. megarepo veya mega repo yazacaksınız, ilk harf büyük olabilir

Merhaba bir siteyi CouldStream e nasıl ekleyebilirim veya yükleyebilirim tşk ederim

Teşekkürler üstad,
yavaş yavaş deniyorum, biraz önbellek süresi sonunda açıyor seçenekler ve altyazı seçenekleri iyi,
stremio gibi; 4k ultra hdr hdr10+ dolbyvision ve dolby atmos vs. görüntü ve ses formatlı bir film dizi reposu var mı?
farklı depo ismi ya da depo içinde eklenti vs. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum.
Saygılar

Teşekkürler üstad,
yavaş yavaş deniyorum, biraz önbellek süresi sonunda açıyor seçenekler ve altyazı seçenekleri iyi,
stremio gibi; 4k ultra hdr hdr10+ dolbyvision ve dolby atmos vs. görüntü ve ses formatlı bir film dizi reposu var mı?
farklı depo ismi ya da depo içinde eklenti vs. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum.
Saygılar

Uhdmovies eklentisine bakabilirsi

Uhdmovies eklentisine bakabilirsi
Teşekkürler, streamplay da torrent seçenek eklentisi de varmış denedim, kaynak varsa yukarıda bahsettiğim görüntü ve ses özellikli filmler açıyor; en güzeli de altyazı seçeneğinin(türkçe) bol olması.
Tekrar teşekkür ederim

Teşekkürler üstad,
Saygılar
var olan tüm repolar mega repo içerisinde faydalı repolar için forumu da takip edebilirsin , express vpn ile do giors reposundaan huhu izleyebilirsin. Özelden de yazabilirsin

Bir arkadaş bir konu içinde yazmıştı, önemli olduğu için konu açmak istedim. Streamplay Megarepo phisher repo içindedir. Beetv ve filmplus uygulamalarından daha iyi görüntü kalitesi var. İnternetteki kaynakları tarar. Üye olursanız daha iyi görüntü bulursunuz. Türkçe altyazı görüyorum ben sadece ingilizce altyazı kullandığım için denemedim. Ayrıca hesaplar ve güvenlik kısmından opensubtitles ve subdl'ye üye olursanız orada da türkçe altyazı mevcuttur.

Önemli not: Sorulara cevap vermeyeceğim fakat aşağıda yazılanlara göre eksik yazdığım birşey varsa ek yazarım.
2 tane open subtitles var google da. .com uzantılı open subtitles a üye olunmalıdır. Subdl sitesinde çok fazla türkçe alyazı yok. Opensubtitles fazlasıyla yetecektir

Arkadaşlar megarepo yazın megarepo yüklenecek sonra phisher repo var orada streamplay

Ekli dosyalar

• upload_2025_03_18_19_48_51_229.jpg
    upload_2025_03_18_19_48_51_229.jpg
    484.8 KB · Görüntüleme: 109
  • upload_2025_03_18_19_50_37_489.jpg
    upload_2025_03_18_19_50_37_489.jpg
    197.4 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_20250318_194755_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250318_194755_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    494.3 KB · Görüntüleme: 106
Cloud silip tekrar yüklediğiniz de kekik aktif olmuyor dikkat edin

Geri