patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Senin listeyi cloudstreama entegre etmeye çalışacağım haberin olsun.El neşri atamadı 200% lük gök kaçtı ne güzel bitecekti maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Senin listeyi cloudstreama entegre etmeye çalışacağım haberin olsun.El neşri atamadı 200% lük gök kaçtı ne güzel bitecekti maç
Cansın AbiSenin listeyi cloudstreama entegre etmeye çalışacağım haberin olsun.![]()
OoOSenin listeyi cloudstreama entegre etmeye çalışacağım haberin olsun.![]()
Evet GitHub sitesine ekliyor bildiğim kadarıyla oradan alması daha kolay olur sanırımZaten @Latte abimin düzenledğini entegere etmeye çalışacağım![]()
Yaptım..Evet GitHub sitesine ekliyor bildiğim kadarıyla oradan alması daha kolay olur sanırım![]()
Eklentiyi eklemek için ne yazmam gerekiyor abi? Yoksa daha eklenti olarak hazır değil mi?
Patronakademi olabilirEklentiyi eklemek için ne yazmam gerekiyor abi? Yoksa daha eklenti olarak hazır değil mi?
Konu açıyorum az bekleEklentiyi eklemek için ne yazmam gerekiyor abi? Yoksa daha eklenti olarak hazır değil mi?
kekikten portladım hocam gereken düzenlemeyi yaptım denemelerle birlikte çalıştırdım.Patronakademi olabilir![]()
Yakında patron paketKonu açıyorum az bekle
kekikten portladım hocam gereken düzenlemeyi yaptım denemelerle birlikte çalıştırdım.![]()