Excalibur
Üye
- Konular
- 2
görsel attım daha fazla varsa buraya atınPiyasadaki Tüm Eklentiler Olacak Di mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
görsel attım daha fazla varsa buraya atınPiyasadaki Tüm Eklentiler Olacak Di mi
cncv deposu var megarepo vargörsel attım daha fazla varsa buraya atın
Aşırı Derecede Yapması Zor Gibi Geliyor Bana Ama Evet Olsa Mükemmel OlurEn önemli özellik olarak, repo eklemede, istenilen sitenin adresi yazılıp otomatik repo oluşturabilse süper olur, böylece herkes istediği sitenin reposunu kendi oluşturabilr....
Başkan senin listen gayet güzel. Mor kanallari daha denemedim henüz.stabilmi@Excalibur birde beim M3U listemi de eklersen çok sevinirim çok emek veriyorum ve çoğu kişide kullanıyor gördüğüm kadarıyla
Öneri - IPTVSevenler M3u
Teşekkür ederimBaşkan senin listen gayet güzel. Mor kanallari daha denemedim henüz.stabilmi
Biraz Haklısınız Aslında Hak Veriyorum Size Ama Yaptığı Başarıyı Takdir Etmek Lazım Tabikifazla ümitlenmeyin, açıkçası benim beklentim yok, dediklerinin %30 unu yapsa yeter ama o bile olacak şey değil.
fazla ümitlenmeyin, açıkçası benim beklentim yok, dediklerinin %30 unu yapsa yeter ama o bile olacak şey değil.
Hocam Bazılarının Ümitsiz Olması Sizin Şevkinizi Kırmasın Aksine Daha Da ŞevklendirsinNe konuda ümidiniz yok ?
Hocam Bazılarının Ümitsiz Olması Sizin Şevkinizi Kırmasın Aksine Daha Da Şevklendirsin
emege saygı lütfen sabırlı olalım öyle hemen ol deyince olmuyor arkadaşa yardımcı olalım
Ümit Mod diye bir arkadaş vardı, hatta bu forumda da var,
televizio uygulamasını kendisi değiştirdi falan filan,
sizin yapmayı düşündüğünüz gibi yaptı bir nevii,
yaptı da ama üç beş gün,
şimdi nerde uygulama?
yalan oldu,
Bu yüzden sizin için de ümidim yok,
yapsanız bile üç beş gün ancak hayatta kalır,
bedevE olunca kimse arkasında durmuyor, emeği bile olsa.
Adam şurda bizim için biseyler üretmeye çalışıyor. İnancın olmasa da buraya yansıtma bari. Bi işe yaramıyoruz en azından yarayanlara köstek olmayalım lütfenÜmit Mod diye bir arkadaş vardı, hatta bu forumda da var,
televizio uygulamasını kendisi değiştirdi falan filan,
sizin yapmayı düşündüğünüz gibi yaptı bir nevii,
yaptı da ama üç beş gün,
şimdi nerde uygulama?
yalan oldu,
Bu yüzden sizin için de ümidim yok,
yapsanız bile üç beş gün ancak hayatta kalır,
bedevE olunca kimse arkasında durmuyor, emeği bile olsa.
Adamsın emeğine sağlikkkkTeşekkür ederim
Mor kanallar genellikle stabil onları tutabildigim kadar stabil ve çalışır halde tutmaya çalışıyorum
Içinde maalesef bazen bozulan oluyor veya donma yapan ama o sorunu çözmek için bol alternatifli hale getirdim
Yani bir kanal donar veya kapanır ise hemen diğer kanaldan devam edebilirsiniz
Listeyi ben zaten en kötü hafta da bir güncelleyerek aktif tutuyorum