cloudstream eklentileri varmı

sinan66

Üye
Konular
1
Arkadaşlar cloudstream eklentilerde şöyle bir hata alıyorum inat için çözebilen varmı.
Ayrıca eklenti ekliyorum canlı TV seçiyorum sadece inat ve rectv çıkıyor başka canlı mor kanal için eklenti varmı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-06-21-41-05-096_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-04-06-21-41-05-096_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    255.5 KB · Görüntüleme: 306
Arkadaşlar cloudstream eklentilerde şöyle bir hata alıyorum inat için çözebilen varmı.
Ayrıca eklenti ekliyorum canlı TV seçiyorum sadece inat ve rectv çıkıyor başka canlı mor kanal için eklenti varmı.
Bilgisayardan emülatör ile mi deniyorsunuz?
Eğer öyleyse farklı cloudstream versiyonları denemelisiniz. Bilgisayarda sorun olabiliyor inat ve rec açılmak istendiğinde.

Eğer android cihaz ise VPN vs açıksa kapatın ve son sürüm yerine başka bir cloudstream versiyonunu yükleyin.

O kanallar ve diğer spor kanalları için benim depomu da kullanabilirsiniz Latte yazmanız yeterli eklemek için.

Power Sinema, Power Dizi dışındakilerin hepsi canlı yayın içindir.
Tv Bahçesi Türkiye ve dünya kanalları içindir.
Daddylive VPN olmadan mor ve spor kanalları içindir.
Vavoo ve TO grubu eklentiler ise VPN ile izlenebilen mor ve dünya spor kanalları içindir.

Telefondan deniyorum sürüm ile ilgili olabilir sanırım burda gözüküyor ancak 2.resimde sizinkini ekledim oda gözükmüyor. Altta yine 2 seçenek var sadece.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-06-21-54-11-108_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-04-06-21-54-11-108_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    326.6 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2025-04-06-21-54-18-575_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-04-06-21-54-18-575_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    111.9 KB · Görüntüleme: 21
Cloudstream 4.5.2 versiyonuna güncelleme yaptıysan bu hatayı veriyor. Şimdi silip yeniden 4.5.1 versiyonunu kurdum çalışıyor inatbox. İnşallah 4.5.2 versiyonu için de bir çözüm bulur üstatlar.

ayarlar, sağlayıcılar, tercih edilen medya da hepsini işaretle uygula de tmm dır hepsi görünür artık

Telefondan deniyorum sürüm ile ilgili olabilir sanırım burda gözüküyor ancak 2.resimde sizinkini ekledim oda gözükmüyor. Altta yine 2 seçenek var sadece.
Hatayla ilgili söylediklerim geçerli ama görünmemesinin nedeni @goker61 'in söylediği.

Ayarlar menüsünden sağlayıcılar ve tercih edilen medyaya girip Live seçili değilse işaretlemek gerekiyor. O canlı yayın eklentileri için. Bulamazsanız kurulumu tekrarla yapıp kurarken seçersiniz hepsini.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar silip eski versiyon yükledim sorun düzeldi Latte yazıp ekleme de yaptım sorun yok.
Buradaki github adresini normal IPTV oynatıcıya eklesek kanallar çıkarmı sadece mantık olarak anlamak istedigim için soruyorum.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar silip eski versiyon yükledim sorun düzeldi Latte yazıp ekleme de yaptım sorun yok.
Buradaki github adresini normal IPTV oynatıcıya eklesek kanallar çıkarmı sadece mantık olarak anlamak istedigim için soruyorum.
m3u olarak istiyorsanız az önce yazdığım konuya bakın @osimhen 'in açtığı konu.

Oradaki vavoo kanalları VPN gerektirir ama daddylive kanalları için istiyorsanız eğer

HTTP:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

bu adresi eklerseniz cloudstream'dekileri kanalların aynılarını çıkar ve sorunsuzca oynar.

Geri