Çözüldü Cloudstream da iptvsevenler ile vavospor eklentileri hakkında

yavuzkemal

Üye
Konular
2
Cloudstream da iptvsevenler ile vavospor eklentileri kurulum yaptığım halde listede görünmüyor, ayrıca inatbox görünüyor ama çalışmıyor sebebini bilen var mı?
Yada sadece bende mi sorun var anlamadım 🤔🤔

Cloudstream da iptvsevenler ile vavospor eklentileri kurulum yaptığım halde listede görünmüyor, ayrıca inatbox görünüyor ama çalışmıyor sebebini bilen var mı?
Yada sadece bende mi sorun var anlamadım 🤔🤔
IPTVSeverler silebilirsiniz yakında güncelleme gelmeyecek ona ve büyük ihtimalle silinecek

Oyla 0
Bu dediğim "kekikdevam" için geçerliydi şimdi "nikstream" denedim yine aynı, sizde çalışıyor mu bu ikisi?
İkisini de ekledim ikisi de görünüyor.
Eğer çok fazla repo falan kurmadıysan, uygulamanın verileri temizleyip repoları tekrar kurmayı deneyebilirsin.

Ekli dosyalar

• a.jpeg
    a.jpeg
    28.3 KB · Görüntüleme: 11
Oyla 0
İkisini de ekledim ikisi de görünüyor.
Eğer çok fazla repo falan kurmadıysan, uygulamanın verileri temizleyip repoları tekrar kurmayı deneyebilirsin.
Uygulamayı İngilizce kullanmak fark eder mi, ben türkçe kullanıyorum da.
Dediğiniz şekilde deneyeceğim tekrar 👍

Oyla 0
Uygulamayı İngilizce kullanmak fark eder mi, ben türkçe kullanıyorum da.
Dediğiniz şekilde deneyeceğim tekrar 👍
Yok dil bir şey değiştirmez.
Bende de silinmeyen bir eklenti olmuştu, o zaman verileri temizle yapıp tekrar kurmuştum. Siz de deneyin bence.

Oyla 0
Yok dil bir şey değiştirmez.
Bende de silinmeyen bir eklenti olmuştu, o zaman verileri temizle yapıp tekrar kurmuştum. Siz de deneyin bence.
Değişen bir şey yok verileri temizledim ve kaldırıp 4.5.1 sürümünü kurdum, hatta dilini de İngilizce yaptım sonuç aynı.
4 eklenti kurdum (inatbox, rectv, iptvsevenler, Vavoospor) ikisi görünüyor ikisi yok.

Ekli dosyalar

• IMG_20250331_222725.jpg
    IMG_20250331_222725.jpg
    67.4 KB · Görüntüleme: 11
Oyla 0
Değişen bir şey yok verileri temizledim ve kaldırıp 4.5.1 sürümünü kurdum, hatta dilini de İngilizce yaptım sonuç aynı.
4 eklenti kurdum (inatbox, rectv, iptvsevenler, Vavoospor) ikisi görünüyor ikisi yok.
nsfw/yetişkin içeriği ayarı açık mı, acaba onun filtresine mi takılıyor?

Oyla 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri