Cloudstream Birçok Film Sitesinde Filmler Açılmıyor

Konular
1
merhabalar,

cloudstream de kekikdevam içinde yer alan birçok film sitesinde film açılmıyor, bağlantı bulunamadı uyarısı sürekli çıkıyor, hdfilmcehennemi favorimdi ama nerdeyse 1 aydır hiçbir içerik açılmıyor

Çok fazla eklenti kurmuş iseniz, bu hatayı yaşıyor olabilirsiniz. Uygulamanın limitlerini zorlamadan kullanınız. Eğer çok fazla eklenti kurulu değilse ve yinede çökme sorunları ile karşılaşıyorsanız, arama sonuçlarında bazı eklentileri seçmeyip yavaş yavaş aynı arama sonucunda test yapın. Bir eklenti çökmeye sebebiyet veriyor olabilir.

Evet şimdi sadece kekikan kaldı ama sorun devam ediyor silip tekrarmı yükleme liyim?
Bence benim dediğim gibi arama sonuçlarında yavaş yavaş eklentileri daraltıp test yapın. Belkide rec tv, inat box gibi eklentiler sorun çıkartıyordur. Bunların kodları diğerlerije göre çok daha karışık.

Çok teşekkürler kolay gelsin u
Evet şimdi sadece kekikan kaldı ama sorun devam ediyor silip tekrarmı yükleme liyim?
Bu arada repoları silmenize gerek yok onlar kalabilir, benim demek istediğim iki repodaki aynı eklentiyi kurmayın. Mesela kekikan reposundaki fullhdfilmizlesene ile nikstream reposundaki fullhdfilmizlesene eklentisini birlikte kurmayın. İki repoda farklı olan eklentileri kurabilirsiniz mesela sadece nikstreamde selcukflix var.

Biraz test ettim, stabil sürümde bu hataya denk gelmiyorum ancak beta sürümünde sorun çıkartıyor. Bazı arkadaşlar beta sürümünde sorun yaşamıyormuş ama ben yaşadım.
Hep söylediğim gibi stabil > beta.

Hala betacıyım, güncelleme gelmemesine katlanamıyorum :D
Genelde yazılımla ilgilenen kişiler hep stabil sürümü kullanır yani bizimki mesleki deformasyon gibi bir şey çünkü beta bir kütüphane kullanırsak tüm projeyi bozma ihtimali olduğu için hep stabil sürümlere yöneliriz o yüzden inatla stabil diye diretiyorum.😅

Beta olan pempe renkli uygulamamı acaba
Pembe değil kırmızı ama evet dediğiniz uygulama.
Genelde yazılımla ilgilenen kişiler hep stabil sürümü kullanır yani bizimki mesleki deformasyon gibi bir şey çünkü beta bir kütüphane kullanırsak tüm projeyi bozma ihtimali olduğu için hep stabil sürümlere yöneliriz o yüzden inatla stabil diye diretiyorum.😅
Siz test ettiğiniz için stabili kullanmanız normal ancak ben bozulmasından pek şikayet etmiyorum :D Genel'de uygulamalarımı sürekli yedekliyorum, bu yüzden bir sorun oluştuğunda hemen geri dönebilirim.

Geri