Merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum, Bir süredir Almanca öğreniyorum ama Almanca içerik bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum sizden ricam herhangi bir Almanca içerik veren her hangi bir repo var mı? Şimdiden herkese teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
megarepo yaz. belki işine yararMerhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum, Bir süredir Almanca öğreniyorum ama Almanca içerik bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum sizden ricam herhangi bir Almanca içerik veren her hangi bir repo var mı? Şimdiden herkese teşekkürler.
Bnyro'nun reposunu deneyin. Alman film ve dizi içerikleri var deposunda.Merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum, Bir süredir Almanca öğreniyorum ama Almanca içerik bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum sizden ricam herhangi bir Almanca içerik veren her hangi bir repo var mı? Şimdiden herkese teşekkürler.
Çok teşekkür ederimBnyro'nun reposunu deneyin. Alman film ve dizi içerikleri var deposunda.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.