Öneri 🌈 CINE10 İPTV - Uygulama Ücretsizdir -

Uygulama ücretli mi oldu, sinema kanallları tıkladığında satın almanız gerekli uyarısı çıkıyor🤔

Maalesef çoğu feed yayında dahil ücretli oldu emeğe saygı gostermessen korsanda paralı olacak yakında

Maalesef çoğu feed yayında dahil ücretli oldu emeğe saygı gostermessen korsanda paralı olacak yakında
bence emeğe saygı dan kaynaklanmıyor hocam zaten bu planlı bırsey oda bır parcası sana free verır verır sonra nasreddın hoca mısalı ya tutarsa dıye yakında farklı ısımle free bır apk cıkmazsa ben bılmıyorum :) reklamkoyulsun eyv ama paralı burdakı foruma bıraz ters dusuyor :)

bence emeğe saygı dan kaynaklanmıyor hocam zaten bu planlı bırsey oda bır parcası sana free verır verır sonra nasreddın hoca mısalı ya tutarsa dıye yakında farklı ısımle free bır apk cıkmazsa ben bılmıyorum :) reklamkoyulsun eyv ama paralı burdakı foruma bıraz ters dusuyor :)
Usta reklamsız yapıyorlar yani modluyorlar uygulamayı haliyle paralı yapıyorlar

Bu forumun bir paneli olsa iyi olurdu Sinetech Panel bir yönetici Admin olduğum forumda yapıyor şuan

Usta reklamsız yapıyorlar yani modluyorlar uygulamayı haliyle paralı yapıyorlar
gölgetv de aynı sorunda adam haftada 2 kez update yapıyor.. ama burdakı foruma sinetech sayfasına ters dusuyor. herkes nasıl ısterse oyle yapar tabı ama paralı apk cozum degıl .

Paralı yapıpta Tokensiz sistem inşaa edildiyse boşa paralı yapılmıştır aksi durumda parası neyse verilip kaynakları çekilip kullanılır pek zor değil yada cracklenir uygulama token olmadığı için yayınların izlenmesi devam eder yani paralı yapıldı ise token şart.

Yolunda başarılar…

Paylaşımcılar sunuculari birleştirse sinetech panel yapcan çok iyi olur😁😁

Uygulama ücretli mi oldu, sinema kanallları tıkladığında satın almanız gerekli uyarısı çıkıyor🤔
Ücretli yayınlar var Ücretsiz Yayınlar var -- Ücretisz Bu uygulmada Sinema knalları Sınırlıdır o kadar.
Yani İp Tv Ayrı Bu Uygulama Syrıdır Bunu bilin yeter

Ücretli yayınlar var Ücretsiz Yayınlar var -- Ücretisz Bu uygulmada Sinema knalları Sınırlıdır o kadar.
Yani İp Tv Ayrı Bu Uygulama Syrıdır Bunu bilin yeter
Hocam Kolay Gelsin Uygulamanizi Daha Once Kullanmistim Ucretliye Cevirmeniz Olmamis İnsanlar Bu Tarz Apk lara Neden Para Versin Bir Suru Apk Var Reklam Koyabilirdiniz İnat Box Rec Xbyte Hocanin Apk si Net tv Bunlar Ucretsiz Tamam Reklam Koyabilirdiniz Ucretli Ucretsiz Diye Ayirmissiniz Kodi,Vavoo,Dezor,Lokke,Daha Aklima Gelmeyen Bir Suru Apk ve M3u Listeleri Var Vavoo M3u Listeleri var Diyeceksin isteyen seyretsin Bu Size Bir Sey Kazandirmaz Xbyte Hoca Ne Guzel Apk Yapmis Reklamda Yok Ucretde Yok Apk Sizin İsteyen Kullanir İstemeyen Kullanmaz Ben Nacizane Goruslerimi Belirttim Apk nizida Zamaninda Kullandim Su An Kullanmam İcin Bir Neden Yok Reklam Koysaniz Kullanirdim Destek Olmak İcin

Hocam Kolay Gelsin Uygulamanizi Daha Once Kullanmistim Ucretliye Cevirmeniz Olmamis İnsanlar Bu Tarz Apk lara Neden Para Versin Bir Suru Apk Var Reklam Koyabilirdiniz İnat Box Rec Xbyte Hocanin Apk si Net tv Bunlar Ucretsiz Tamam Reklam Koyabilirdiniz Ucretli Ucretsiz Diye Ayirmissiniz Kodi,Vavoo,Dezor,Lokke,Daha Aklima Gelmeyen Bir Suru Apk ve M3u Listeleri Var Vavoo M3u Listeleri var Diyeceksin isteyen seyretsin Bu Size Bir Sey Kazandirmaz Xbyte Hoca Ne Guzel Apk Yapmis Reklamda Yok Ucretde Yok Apk Sizin İsteyen Kullanir İstemeyen Kullanmaz Ben Nacizane Goruslerimi Belirttim Apk nizida Zamaninda Kullandim Su An Kullanmam İcin Bir Neden Yok Reklam Koysaniz Kullanirdim Destek Olmak İcin
Selam Dostum sağol iyi görüşlerin için ( Bende senin çalışmalarnı takip ediyorum çok güzel çalışmaların var sağol (

Lakin sanırım 100 defa söyledim sanada yanlış bilgi verilmiş
Uygulama Paralı değil ---

İPTv Sistem Kuruldu ve çalışmalar Devam ediyor
İPTv Satışı Yapılıyor Bu kadar

Uygulama ile Alakası yok yani Uygulama zaten çalışıyor tabi Standart İçekler var o kadar

evet hocam uygulama ücretli oldu arkadasımız kendı kullanır artık.
Selam Sen uygulamayı açtında senden paramı istedi ?
Bak dostum ( Böyle kafadan sallayan bilip bilmeden Bu yada ( Burada Bulunan diğer Paylaşılan Uyglamalar Hakkında )
Bu Tarz konuşan insanlardan Bıktıt artık
Yeter Şu insanların paylaşımlarını sen ve senin gibi hiç bir şey yapmadan.
Kötüleyen aşalağan kişiler görmek istemiyoruz ok.
Gerek yok yani

İnsan oğlu doyumsuz ne yaparsan yap beğemezler şimdi umarım bu sözlerime sende alınmazsın

Selam Dostum sağol iyi görüşlerin için ( Bende senin çalışmalarnı takip ediyorum çok güzel çalışmaların var sağol (

Uygulama ile Alakası yok yani Uygulama zaten çalışıyor tabi Standart İçekler var o kadar
Hayirli Olsun Hocam Elinize Saglik Standart İcerik Kanallarindan Bahsederseniz İnsanlar Ona Gore Tercihlerini Yapabilirler Standart Olmayan Ucretli İcrerikler Hangileri Belirtirseniz Herkes icin Daha İyi Olabilir Uygulamanizi Zamaninda Kullandim Herhangi Bir Art niyetimde Yok Anladigim kadariyla uygulamanizda standart ve ucretli olmak uzere secenekler mevcut Ucretli secenekleri ucret odeyenler izliyecek uygulama sahipleri kazanmasin demiyorum emek vermissin tabi kazancan size saygi duyuyorum boyle tercih etmissiniz amenna kolay gelsin Saygilarimla

XUI panel kullanıyorsun büyük ihtimalle yardıma ihtiyacın varsa yardımcı oluruz nasıl kanal çekilir gibi vs.

XUI panel kullanıyorsun büyük ihtimalle yardıma ihtiyacın varsa yardımcı oluruz nasıl kanal çekilir gibi vs.
Çok sağol evet XUI panel var elimizde
Şuan ev taşıma Telaşım var 3 veya 4 gün sürer ondan sonra kapını çalarız çok sağol

Hayirli Olsun Hocam Elinize Saglik Standart İcerik Kanallarindan Bahsederseniz İnsanlar Ona Gore Tercihlerini Yapabilirler Standart Olmayan Ucretli İcrerikler Hangileri Belirtirseniz Herkes icin Daha İyi Olabilir Uygulamanizi Zamaninda Kullandim Herhangi Bir Art niyetimde Yok Anladigim kadariyla uygulamanizda standart ve ucretli olmak uzere secenekler mevcut Ucretli secenekleri ucret odeyenler izliyecek uygulama sahipleri kazanmasin demiyorum emek vermissin tabi kazancan size saygi duyuyorum boyle tercih etmissiniz amenna kolay gelsin Saygilarimla
Yok Dostum

Uygulama ile ilgili ücretli yada ücretsiz diye bir şey yok
Sadece Daha Fazlası için İPTV Satışı var bu kadar..
Uygulama içinde etra ödeme yapan extra kanal izlemek gibi bir şey yok O Tamemen ücretsiz

Önceden feed yayınlar vardı neyse başka alternatifler bakacağız Önceden çok iyiydi teker teker paralı olacak ücretsiz ucretli olarak ayırma olmamalı bence uygulamalarda korsan paralı olmaya da gidiyor inşallah birisi çıkarda güzel uygulama yapar burada ki tüm uygulamalar güzel inşallah diğerleri de paralı ıptv geçmez😔😔

Yok Dostum

Uygulama ile ilgili ücretli yada ücretsiz diye bir şey yok
Sadece Daha Fazlası için İPTV Satışı var bu kadar..
Uygulama içinde etra ödeme yapan extra kanal izlemek gibi bir şey yok O Tamemen ücretsiz
Simdi Oldu Hocam Eline Saglik

Geri