Cebom
Paylaşımcı
- Konular
- 15
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Maalesef öyle çoğu yeni çıkan uygulama forumlarda yayinlanmazEkli dosyayı görüntüle 14297
Kullandıgım bir uygulama değildi ama akibetini merak edenler için puff oldu nacizhane tavsiyem bu işler herkesin yapacağı turden işler değil ağrımayan basınızı bedavaya ağrıtmayın ciddi sorunlar ıle sadece siz yanlız kalırsınız...
evet bu olaylardan önce site ne zaman oto yenılense forumda sureklı yenı apk ıstemedıgın kadar tanıtım vs oluyordu. ya yapan arkadaslar farklı mecra forumlara gıdıcek elbette.. burda kımse paylasım yapmaz artık birde yapan kışı bıle artık sureklı tedirgin oldugu için korktugu ıcın kapatacak halıyle haklı oyun degıl bu cıddı cezalar var herkes kabuğuna cekılcek artık.Maalesef öyle çoğu yeni çıkan uygulama forumlarda yayinlanmaz
Aynen öyle hocam işi bu sefer elden bırakmıyorlar bugun burası olur yarın a forumu b forumu boyle gıdıcek bu ıs cunku sadece bu forumla ılgılı sorun degıl ılk kursun burdan atılmıs olabılır ama daha sarjorde 15 kusur mermı daha varMor milletin tepesine çöküyor
Hadiiiiiiii harbi mi yaw vay anasını80-90 üyesi vardı vip, hepsinden para aldı habersiz bir şekilde ortadan kaybolmak hoş değil
hocam sen onlara takılma söğüşlenecek çok adam var piyasada umarım arkadasım okuyor ıse egıtım ögretımene faydası olsun calısan buyuk yetıskın ısede evının eksıklerıne merhem olsun... alan adam rızası ıle aldı ve elbet bırgun boyle olacaktı yanı adam onu bılerek para verıyor saglık olsun80-90 üyesi vardı vip, hepsinden para aldı habersiz bir şekilde ortadan kaybolmak hoş değil
izlediklerine saysınlarhocam sen onlara takılma söğüşlenecek çok adam var piyasada umarım arkadasım okuyor ıse egıtım ögretımene faydası olsun calısan buyuk yetıskın ısede evının eksıklerıne merhem olsun... alan adam rızası ıle aldı ve elbet bırgun boyle olacaktı yanı adam onu bılerek para verıyor saglık olsun![]()
Harbi hocamHadiiiiiiii harbi mi yaw vay anasını
Akrepikellez V2
Hayatta para vermem bu tiplere