CİNE 10 Hakkında Son durum..

Cebom

Paylaşımcı
Konular
15
1760198300238
Kullandıgım bir uygulama değildi ama akibetini merak edenler için puff oldu nacizhane tavsiyem bu işler herkesin yapacağı turden işler değil ağrımayan basınızı bedavaya ağrıtmayın ciddi sorunlar ıle sadece siz yanlız kalırsınız...

Ekli dosyayı görüntüle 14297
Kullandıgım bir uygulama değildi ama akibetini merak edenler için puff oldu nacizhane tavsiyem bu işler herkesin yapacağı turden işler değil ağrımayan basınızı bedavaya ağrıtmayın ciddi sorunlar ıle sadece siz yanlız kalırsınız...
Maalesef öyle çoğu yeni çıkan uygulama forumlarda yayinlanmaz

Maalesef öyle çoğu yeni çıkan uygulama forumlarda yayinlanmaz
evet bu olaylardan önce site ne zaman oto yenılense forumda sureklı yenı apk ıstemedıgın kadar tanıtım vs oluyordu. ya yapan arkadaslar farklı mecra forumlara gıdıcek elbette.. burda kımse paylasım yapmaz artık birde yapan kışı bıle artık sureklı tedirgin oldugu için korktugu ıcın kapatacak halıyle haklı oyun degıl bu cıddı cezalar var herkes kabuğuna cekılcek artık.

Mor milletin tepesine çöküyor
Aynen öyle hocam işi bu sefer elden bırakmıyorlar bugun burası olur yarın a forumu b forumu boyle gıdıcek bu ıs cunku sadece bu forumla ılgılı sorun degıl ılk kursun burdan atılmıs olabılır ama daha sarjorde 15 kusur mermı daha var :)

80-90 üyesi vardı vip, hepsinden para aldı habersiz bir şekilde ortadan kaybolmak hoş değil

80-90 üyesi vardı vip, hepsinden para aldı habersiz bir şekilde ortadan kaybolmak hoş değil
hocam sen onlara takılma söğüşlenecek çok adam var piyasada umarım arkadasım okuyor ıse egıtım ögretımene faydası olsun calısan buyuk yetıskın ısede evının eksıklerıne merhem olsun... alan adam rızası ıle aldı ve elbet bırgun boyle olacaktı yanı adam onu bılerek para verıyor saglık olsun :)

hocam sen onlara takılma söğüşlenecek çok adam var piyasada umarım arkadasım okuyor ıse egıtım ögretımene faydası olsun calısan buyuk yetıskın ısede evının eksıklerıne merhem olsun... alan adam rızası ıle aldı ve elbet bırgun boyle olacaktı yanı adam onu bılerek para verıyor saglık olsun :)
izlediklerine saysınlar 😀😀

1000 tl olsa vip guzel para

Geri