Yardım Chrome'deki kullanışlı eklentiler

goker61

Paylaşımcı
Konular
24
Arkadaşlar chromede çok kullanışlı kolaylık sağlayan eklentiler var ben bir kaç link bıraktım sizde kullandığınız işe yarar olan eklentilerinizi link veye ad olarak eklerseniz güzel bir eklentilerimiz olur herkes kullanır.tabiiki bu eklentilerinizin ne işe yaradığınıda mutlaka belirtiniz, az çokda nasıl kullanıldığını yazabilirsiniz.

googledeki arama 10 olan sonuçları 50 100 olarak yapıyor.googleyi açın eklentiye tıklayın 25 50 100 seçin apply deyin aradığınız sonuçlar çıkacaktır.
---------------------------------------------

herhangi bir sitede daha çok arama sonucu istiyorsanız arayacağınız siteyi açın eklentinin arama çubuğuna tıklayın yukarda arama yeri açılacak kelimeyi yazın ara deyin sadece o siteden arama sonuçları çıkacaktır.

Ekli dosyalar

• o.jpg
    o.jpg
    17.7 KB · Görüntüleme: 21
Brave'e gecmeden once chrome'da adguard kullanirdim reklam engellemek icin

ben hala onu kullanıyorum..brave de güzel ama hesaplarım google de olduğundan onu kullanamıyorum..google giriş yoktu sanırım.
Brave'ı ilk mobilde keşfettim o günden beri telefonlarımda kullanırım özellikle youtube için gayet iyi oluyor. ardından pc sürümünü kurdum
1 yıldır brave kullanıyorum nasıl yaptığımı hatırlamamakla beraber chrome'daki tüm verilerim brave'a geldi, gelince de daha da chromu açmadım. bazı sitelerde yükleme hataları oluyor o zaman chrome kullanıyorum.

Brave kullanmama rağmen yine adguard aktif kurulu, diğer kullandıklarımı da ekleyeyim

YOUTUBE NONSTOP - Youtube'daki 2 - 3 videodan sonra izlemeye devam etmek istiyor musunuz? sorusunu atlamaya yarıyor. youtube ayarlarında bu seçenek vardı ama ya kaldırdılar ya da ben bulamadım ardından bu eklentiyi buldum

----------------------------------------

CRX EMULATOR - Yine Youtube üzerinden tek tuşla MP3 indirme eklentisidir. İndireceğiniz içeriğin kalitesini veya belirli bir kısmını seçip o şekilde kaydetmenize olanak sağlar.

BROWSER LOCK - Tarayıcı şifreleme programı. Eğer bilgisayarınızı özellikle iş yerinizde başkaları da kullanıyorsa tarayıcınızı şifrelemeye yarıyor. İlk açılışta şifre soruyor hatta ayar yaptığınızda belirli süre sonunda otomatik kilitliyordu diye hatırlıyorum ayrıca kısayol konfigürasyonu ekleyerek anında da şifrelemeyi aktif edebilirsiniz.

CLICK&CLEAN - Bu uygulama, tarama geçmişinizi tarayıcı kapanınca siler ve çevrimiçi takip edilmenizi engeller. Gerekli ayarları yaptıktan sonra tarayıcıyı kapattıktan sonra geçmişinizi otomatik silmeye yarıyor. Başka fonksiyonları da var ama pek kurcalamadım.

NAMAZ VAKİTLERİ - Adı üstünde şehrinizi seçtikten sonra tarayıcının kenarında sonraki ezana kaç dk kaldığını gösteren basit bir uygulama. Sesli uyarısı var kapatabiliyorsunuz. Üzerine tıklayınca diğer vakitlerin saatlerini de gösteriyor.

REMOTE DESKTOP - Chrome tabanlı bir uzaktan kontrol eklentisi. Oturum açılmış bir tarayıcıda eklentiyi kurduktan sonra uzaktan bağlantı yapabilmenize olanak sağlayan basit bir program. Teamviewer anydesk vs süreli ve kurması zor olduğu için daha basit bir şekilde olayı çözüyorsunuz. Ben telefondan bağlanarak baya bir iş yapıyorum :)

Herhangi bir tarayicidan gmaile girerseniz butun google hesabiniza girmis olursunuz
girili zaten.bravede yok işte google, kendi girişi var synic midir nedir.neyse boşver gitsin centbrowser var bende senelerdir kullanıyorum dene istersen hem hızlı hemde müthiş özelleştirme var.kurulunca türkçe oluyor

Fazlasına gerek yok bence. Her zaman sade severim. En gerekli eklentiler.

Uzantilar

girili zaten.bravede yok işte google, kendi girişi var synic midir nedir.neyse boşver gitsin centbrowser var bende senelerdir kullanıyorum dene istersen hem hızlı hemde müthiş özelleştirme var.kurulunca türkçe oluyor
Senin simdi dedigin senkronizasyon daha onceden google giris demistin. O da var brave'de. Centbrowser'da senkronizyon yok cunku sadece windows uygulamasi var bana yaramaz

Geri