Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
benim de hiç olmadı hesapta kimsenin değil zaten açık olarak kırılmış tır yani sanal ilginen arkadaşlar vardır diye düşünülmüş ve açıklardan yararlanılmıştır ....chat gpt tlf kurulu olmasina ragmen sadece deneme amacli bir kac sefer sorum oldu. ama asla kisisel bir bilgimi paylasmadim. yapay zeka insanlarin bilgilerini toplayaraktan herkese acik sunum yapmakta bundan dolayi kisisel bilgilerimi belgelerimi vererekten kaciniyorum. kullanan varsa isine yarar. paylasim icin cok tsk.
çıkış yap mail ve şifreyi girEline saglik
Nasıl yapacagiim
Bende Sudan kurulu
deneyelim bakalımKullanmak isteyen arkadaşlar için sınırsız...
Ekli dosyayı görüntüle 17047
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
senden de o zaman ne alaka bizim yaratığımız bir şey bizden akıllı olma ihtimali var mı sence ?chatgbt sizden daha akilli!
senden de o zaman ne alaka bizim yaratığımız bir şey bizden akıllı olma ihtimali var mı sence ?
elimize neyi atsak patlıyor bu aralar.Doğrulama kodu istiyor onu söylemen gerekir
2027 paylaşım yapıldıDoğrulama kodu istiyor onu söylemen gerekir
onay kodu : 465471 bu dana gelecekOnay kodu istiyor ve bunu bilinçli paylaşıyor icinde amaç var bakalım
Siz mi chatgbt yi yarratiniz? Ilginc!senden de o zaman ne alaka bizim yaratığımız bir şey bizden akıllı olma ihtimali var mı sence ?
sende çok ilginçsin forum olarak alkışı hak ettinSiz mi chatgbt yi yarratiniz? Ilginc!