ChatGPT Herkes için Açık 1 Aylık sınırsız erişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chat gpt tlf kurulu olmasina ragmen sadece deneme amacli bir kac sefer sorum oldu. ama asla kisisel bir bilgimi paylasmadim. yapay zeka insanlarin bilgilerini toplayaraktan herkese acik sunum yapmakta bundan dolayi kisisel bilgilerimi belgelerimi vererekten kaciniyorum. kullanan varsa isine yarar. paylasim icin cok tsk.

chat gpt tlf kurulu olmasina ragmen sadece deneme amacli bir kac sefer sorum oldu. ama asla kisisel bir bilgimi paylasmadim. yapay zeka insanlarin bilgilerini toplayaraktan herkese acik sunum yapmakta bundan dolayi kisisel bilgilerimi belgelerimi vererekten kaciniyorum. kullanan varsa isine yarar. paylasim icin cok tsk.
benim de hiç olmadı hesapta kimsenin değil zaten açık olarak kırılmış tır yani sanal ilginen arkadaşlar vardır diye düşünülmüş ve açıklardan yararlanılmıştır ....

Eline saglik

Nasıl yapacagiim
Bende Sudan kurulu

senden de o zaman ne alaka bizim yaratığımız bir şey bizden akıllı olma ihtimali var mı sence ?

Var. 🤣 Ben senden nasıl bilmediğin bir konuda yardım isteyemiyorsam, o da tam tersi, internetten araştırıp ya kaynak öneriyor ya da özet çıkartıyor. AI dediğimiz zaten süper hızlı cevap veren, biraz da akıllı arama motoru gibi bir şey.

Onay kodu istiyor ve bunu bilinçli paylaşıyor icinde amaç var bakalım

tebrik etmek istedim! Chatgbt yi yarattanlar biziz diye yazildigina göre hak edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri