Local send. İki cihazada kurun istediğinizi gönderin.Cep telefonundan Android tv Boxa link gönderme konusunda hangi apk ları kullanabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Normal linkmi,yoksa bağlantı kurup uygulamı göndermek istiyorsun. CX Dosya gezginini sana tafsiye ederim.Cep telefonundan Android tv Boxa link gönderme konusunda hangi apk ları kullanabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Cepten,Tvbox'a apk veya herhangi bir dosya transfer göndermek istiyorsan ikisinede Play store'den (LocalSend) arayüzünü kurmalısın lakin androidlerin sanal klavyesi bazı imkanlar tanımıyor, box'a mini klavye bağlaman gerekir iptv arayüzlerine link kayıtlarını bu klavye ile misal; localsend ile linklerin kayıtlı olduğu bir metin belgesini transfer ederek buradan kopyala yapıştır yapabilir veya linkleri arayüzlere daha rahat yazabilirsin.Cep telefonundan Android tv Boxa link gönderme konusunda hangi apk ları kullanabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Güzel cihazmış kullanışlı gözüküyorCepten,Tvbox'a apk veya herhangi bir dosya transfer göndermek istiyorsan ikisinede Play store'den (LocalSend) arayüzünü kurmalısın lakin bu yetmez
Cepten,Tvbox'a apk veya herhangi bir dosya transfer göndermek istiyorsan ikisinede Play store'den (LocalSend) arayüzünü kurmalısın lakin androidlerin sanal klavyesi bazı imkanlar tanımıyor, box'a mini klavye bağlaman gerekir iptv arayüzlerine link kayıtlarını bu klavye ile misal; localsend ile linklerin kayıtlı olduğu bir metin belgesini transfer ederek buradan kopyala yapıştır yapabilir veya linkleri arayüzlere daha rahat yazabilirsin.
Onun için telefondaki mail hesabı ile TV'dekinin aynı hesap olması gerekmiyor mu? Güveeeenlik için o cihazlara farklı mail kullanııyoruz genelde ya. Ondan sordum. OOluyorsa deneyeyim.google tv uygulamasını telefonuna kur tv ile eşle telefonunu klavye gibi kullan
Atvtools kulllanabilirsiniz ben yıllardır iphone ile kullanıyorum hem tvbox içindeki dosyaları alabiliyorum hemde kumanda olarak kullanabiliyorum tavsiye ederimCep telefonundan Android tv Boxa link gönderme konusunda hangi apk ları kullanabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Hayır, aynı wifi ağında olması yeterli.Onun için telefondaki mail hesabı ile TV'dekinin aynı hesap olması gerekmiyor mu? Güveeeenlik için o cihazlara farklı mail kullanııyoruz genelde ya. Ondan sordum. OOluyorsa deneyeyim.
cetus playCep telefonundan Android tv Boxa link gönderme konusunda hangi apk ları kullanabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.