Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sahiplen hemen , ortalık kedi kaynıyor dışarıdabir kedim bile yok![]()
Evde çok sıkıntı ama tüy toplama makinası bir çözüm olabilirKedi alırsam heryer tüy olur kovarlar evden beni
İnşaallah seninde olur.çocuklar çok istedi.olmaz bakamayız falan dedim sonra mecbur kabul ettim.mamasına,kakasına karışmam yanlız dedim.ama hepsi yine bana kaldıMaalesef bende yok![]()
Bizimkiler de istiyor (benim kardeşlerim) ama babam olmaz diyor maalesef ben zaten korkarım her hayvan türünden çok sevmemİnşaallah seninde olur.çocuklar çok istedi.olmaz bakamayız falan dedim sonra mecbur kabul ettim.mamasına,kakasına karışmam yanlız dedim.ama hepsi yine bana kaldıçokta sakin öyle kucağa falanda gelmez.canı isterse öyle bir bacaklarıma sürünüp geçer.öyle uzaktanda olsa birbirimizi seviyoruz işte.evdeki diyalog gel dedem sana mama vereyim.
Köpek kaç kere koşturdu birkaç kere esofman paçasını değdi ağzı bi bağırdım yer yerinden oynadı köyde, bide gece 2 köyde arkadaşlarla yola çıktık şu yanımızda tanıdığımız ablanın köpeği havlamaya başladı bizim arkadaşın kafasi şeytanlığa çalışıyor Köpek havlaması diye yerden taş alıp bir fırlattı Köpek bağlı olduğu zinciri kopardı sinirden biz bi kaçıyoruz geride kaldım ben bana yardımda edemediler kardeşim de vardı yanımda bizim arkadaş macera ararken ısıttıracaktı köpeğe kuduz müdür bilmem aşılarını yapıyorlarmı çoban köpeği bildiğin galiba o öldü yeni almışlar oda zaten saldırmıyor Köpeğin ölmesine üzüldüm hayvana kıyamıyorum bir türlüBizimkiler de istiyor (benim kardeşlerim) ama babam olmaz diyor maalesef ben zaten korkarım her hayvan türünden çok sevmem![]()