CCleaner Professional Full Türkçe İndir – + portable

diziproo

Üye
Konular
19
1734273417182
CCleaner Professional, sistem bakım ve onarımda milyon kişi tarafından sık kullanılan en iyi yazılım programı
program silmede tüm kalıntıları yok, eder ve windowsu rahatlatıp hızlandırır,
tarayıcı cache ve ön belleği siler ve hızlandırma yapar, kayıt defteri onarma olası mavi ekran hatası
durumunu ortadan kaldırır boş gereksiz kalıntılları silmeniz için en iyi bakım hızlandırma ayarını sunar.

ALTER1NATİF

ALTER2NATİF

Şifre:12345

Katılımsız

***Alternatif***

***Alternatif***

Paylaşım için teşekkürler. Yıllardır kullandığım bir uygulamadır ben ücretsiz sürümünü kullanmaktayım ve memnunum kişisel bilgisayarlarını temizlemek gereksiz çöp verileri silmek için güzel bir program ayrıca konuda belirtildiği üzere kayıt defteri hatalarını onarması da ayrı bir olay tavsiye ettiğim güzel programlardandır.

Ekli dosyayı görüntüle 1513
CCleaner Professional, sistem bakım ve onarımda milyon kişi tarafından sık kullanılan en iyi yazılım programı
tarayıcı cache ve ön belleği siler ve hızlandırma yapar, kayıt defteri onarma olası mavi ekran hatası
durumunu ortadan kaldırır boş gereksiz kalıntılları silmeniz için en iyi bakım hızlandırma ayarını sunar.

ALTER1NATİF

ALTER2NATİF

Katılımsız

***Alternatif***

***Alternatif***

Tşkler emeklerin için hocam.

Ekli dosyayı görüntüle 1513

ALTER1NATİF

ALTER2NATİF

Katılımsız

***Alternatif***

***Alternatif***

hocam bunu nasıl lisanslı yaparız kayıtlı değil diyor yamayı dosya konumun içine attım sonra kayıt defterini çalıştırdım sonra açtım programı .

2024 12 16 13 40 22024 12 16 13 40 40
Glary Utilities (içinde birçok uygulama var bakım temizlik gibi...)
Türkçe, portable versiyonu var free sürümü gayet yeterli ama istenirse pro sürümünü internette rahatça bulabilirsiniz

Son düzenleme:
Tv box icin böyle disk temizleme programı var mı temp vb silen?

Ekli dosyayı görüntüle 1553Ekli dosyayı görüntüle 1554
Glary Utilities (içinde birçok uygulama var bakım temizlik gibi...)
Türkçe, portable versiyonu var free sürümü gayet yeterli ama istenirse pro sürümünü internette rahatça bulabilirsiniz

Hunter Pro için 1 yıllık ücretsiz key lisansı alın. Program, işletim sistemindeki çeşitli kötü amaçlı programları tespit etmek ve kaldırmak için kullanılan bulut antivirüs motoru Cloudscan’a sahip bir bilgisayar antivirüs tarayıcısıdır.

Malware Hunter Pro 1 Yıllık Lisans​

Bu teklifin başlangıç ve bitiş tarihi: 24 Aralık – 30 Aralık 2024 (New York Saat Dilimi)

Linki

Adımlar:

1. Yukarıda verilen hediye çekiliş linkini ziyaret edin.
  2. E-posta adresinizi girin.
  3. “Ben robot değilim” kutusunu işaretleyin.
  4. Get My Key Now” butonuna tıklayın.
  5. Malware Hunter Pro’yu indirmek için şu bağlantıyı kullanın:

bunun gibi alternatif iyi program var mıdır? yıllardır ccleaner kullanıyorum degıstırmek gerekırmı

Geri