📺Catcast.tv M3U8 Linki

ismailturret

Paylaşımcı
Konular
7
Logo big
Bazı kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda catcast.tv sitesindeki canlı yayınlar için otomatik m3u8 adresi oluşturdum.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
şeklinde kullanabilirsiniz
Örneğin:
"https ://catcast.tv/futurama" adresindeki yayın için, sayfa url'sinin sonundaki kanal ismini alın. Aşağıdaki örnekteki gibi kullanın.
Kod:

Bu konuda yapılmışı vardı:
UzunMuhalefet Yayın Paylaşımları - Youtube Yayınları Tekrar Aktif!
Fakat sanırım sunucu problemleri sebebiyle şimdilik kapalı.
Bu sırada istekte bulunanlar mağdur olmasın diye kendi versiyonumu paylaşmak istedim.

Ekli dosyayı görüntüle 15710
Bazı kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda catcast.tv sitesindeki canlı yayınlar için otomatik m3u8 adresi oluşturdum.

Kod:
şeklinde kullanabilirsiniz
Örneğin:
"https ://catcast.tv/futurama" adresindeki yayın için, sayfa url'sinin sonundaki kanal ismini alın. Aşağıdaki örnekteki gibi kullanın.
Kod:

Bu konuda yapılmışı vardı:
UzunMuhalefet Yayın Paylaşımları - Youtube Yayınları Tekrar Aktif!
Fakat sanırım sunucu problemleri sebebiyle şimdilik kapalı.
Bu sırada istekte bulunanlar mağdur olmasın diye kendi versiyonumu paylaşmak istedim.
reis kanal adi yerine numarasi olsa daha kolay olurdu

reis kanal adi yerine numarasi olsa daha kolay olurdu
Kanal sayfasına girip, player'daki embed ayarlarına tıklayıp, oradaki numarayı almak,
Kanal sayfasına bile girmeden, ana sayfadaki url'den ismi kopyalamaktan nasıl daha kolay oluyor anlayamadım cidden?
Ayrıca şu anki haliyle hangi kanal olduğu direkt m3u8 linkinden anlaşılıyor.
Hangi numaranın hangi kanala ait olduğunu unutursan/karıştırırsan nasıl olacak, bir de onun takibini mi yapmak istiyorsun?

bende pc olmadigindan bisey almaiyom rusca olmadigindan ne oldugunuda bilemiyom neyse reis eline saglik olurda bir gun canli tv deki gibi tam listeyi cekersen o zaman bakayim artik

bende pc olmadigindan bisey almaiyom rusca olmadigindan ne oldugunuda bilemiyom neyse reis eline saglik olurda bir gun canli tv deki gibi tam listeyi cekersen o zaman bakayim artik
Pc yok diyorsan yine benim yöntemim senin için daha kolay olmuyor mu? :unsure:
Tam listeyle uğraşır mıyım bilmiyorum.
Çünkü sayfalarca yayın var ve sanırım bizdeki canlı tv siteleri gibi değil de twitch/kick gibi kullanıcıların kendi yayınladığı kanalların olduğu bir site.
Yani bu kanallar bir gün var bir gün yok olabilir.
O yüzden herkesin istediği yayınları kendi toplaması bana daha mantıklı geldi.
Şimdilik bundan daha kolayını da düşünemiyorum.

reis ben bu siteyi 4/5 yildir biliyom bunun özel bi yayini var hic degismedi linki 🤣🤣🤣 + yayini

boyle daha kolay oldu isteye wwe amerikan güresi 7/24

Geri