remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 178
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Oo Türk markası olsun iyi olur ben yabancı diye almıyorum siyasi nedenlerden dolayı anlamışsınizdir zatenCarrefour'un satışı yeniden gündeme geldi: Gelen bilgilere göre, Carrefour'un süper marketleri A101, hiper marketleri ise Anpagross’a satılıyor. Mini marketlerin satışı şu an için gündemde değil.
( Merger Market )
Valla yine 3 harfli marketlerden kurtulamadıkOo Türk markası olsun iyi olur ben yabancı diye almıyorum siyasi nedenlerden dolayı anlamışsınizdir zaten![]()
Sabancı yakışmıyor bazı şirketleri cidden haklısınızEski bir calisani olarak soyleyebilirim ki sabanci holding rezalet bir sirket fakat bizim oradaki carrefoursa cok iyi o da lokasyon farki olabilir
Sabancı Holding i suçlama gerekçeniz nedir? Konunun yeri burası değil ama Siz market çalışanı mısınız? Sbancıların bir çok şirketi mevcut oğlum uzun yıllar halan aktif olarak orada çalışmakda ESAS HOLDİNG KURUMSAL İLETİŞİM SORUMLUSU. Çalışanlarına son derece değer veren sosyal hakları ve daha sayamacağım bir çok özelliği çalışanlara sağlayan özverili bir holdingdir.Eski bir calisani olarak soyleyebilirim ki sabanci holding rezalet bir sirket fakat bizim oradaki carrefoursa cok iyi o da lokasyon farki olabilir
Oğlunuz iyi olan yerde çalışmış markette çalışsa idi aynısını sanmıyorum diyeceğiniziSabancı Holding i suçlama gerekçeniz nedir? Konunun yeri burası değil ama Siz market çalışanı mısınız? Sbancıların bir çok şirketi mevcut oğlum uzun yıllar halan aktif olarak orada çalışmakda ESAS HOLDİNG KURUMSAL İLETİŞİM SORUMLUSU. Çalışanlarına son derece değer veren sosyal hakları ve daha sayamacağım bir çok özelliği çalışanlara sağlayan özverili bir holdingdir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Detayina burada girmem. Market calisani degilim muhendisim. Ayrica sizin oglunuz sabanci holdingte calismiyor.Sabancı Holding i suçlama gerekçeniz nedir? Konunun yeri burası değil ama Siz market çalışanı mısınız? Sbancıların bir çok şirketi mevcut oğlum uzun yıllar halan aktif olarak orada çalışmakda ESAS HOLDİNG KURUMSAL İLETİŞİM SORUMLUSU. Çalışanlarına son derece değer veren sosyal hakları ve daha sayamacağım bir çok özelliği çalışanlara sağlayan özverili bir holdingdir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu memlekette kraldan çok kralcı olanların nesli hiç tükenmeyecek sanırım. Bir Sabancı iştiraki olan Pegasus'un, çalışanlarına hayvan muamelesi yapmasından bihabersiniz muhtemelen. Sendikaya üye olunca işten çıkarılanlar, en ufak bir hatada işten çıkarılanlar, rakip şirketlere göre maaşların devede kulak kalması, çalışma şartlarının ağır olması vb. saymakla bitmez. Bütün bunların üstüne bir de sizin gibi bunlar hakkında hiçbir bilgisi olmadan uzmanmış gibi, zenginlerin avukatlığını yapanlar var bir de. Kaldı ki oğlunuz Sabancı Holding'te bile çalışmıyor.Sabancı Holding i suçlama gerekçeniz nedir? Konunun yeri burası değil ama Siz market çalışanı mısınız? Sbancıların bir çok şirketi mevcut oğlum uzun yıllar halan aktif olarak orada çalışmakda ESAS HOLDİNG KURUMSAL İLETİŞİM SORUMLUSU. Çalışanlarına son derece değer veren sosyal hakları ve daha sayamacağım bir çok özelliği çalışanlara sağlayan özverili bir holdingdir.
kardeşim benim bir tanıdık var benden baya alt seviye bir üniversiteden mezun aynı bölümü okumuş benimle. çok dandik bir şirkette ve çok dandik bir işte çalışıyor. ben dedim ki geçen şu şirkette sendikaya üye olmuş adamları işten çıkarmışlar. Adam dediki iyi yapmışlar ben de olsam ben de çıkarırım dedi. ve adamın babası da işçi emeklisiBu memlekette kraldan çok kralcı olanların nesli hiç tükenmeyecek sanırım. Bir Sabancı iştiraki olan Pegasus'un, çalışanlarına hayvan muamelesi yapmasından bihabersiniz muhtemelen. Sendikaya üye olunca işten çıkarılanlar, en ufak bir hatada işten çıkarılanlar, rakip şirketlere göre maaşların devede kulak kalması, çalışma şartlarının ağır olması vb. saymakla bitmez. Bütün bunların üstüne bir de sizin gibi bunlar hakkında hiçbir bilgisi olmadan uzmanmış gibi, zenginlerin avukatlığını yapanlar var bir de. Kaldı ki oğlunuz Sabancı Holding'te bile çalışmıyor.