Call Of Duty oyunlarını; bo1,bo2,mw3,waw(eski)Bedava multiplayer oynama

theperfectstrom

Paylaşımcı
Konular
16
Sevgili sinetech forum üyeleri hepinize merhaba.
Geçen gün internet cafe zamanlarında oynadığımız counter strike 1.6 yı farklı yerlerde bulunan pc lerden multiplayer çalıştırmayı denemiş ve başarmıştım.
bunun yanında da harika bir programa denk geldim.bundan sizlerede bahsetmek istiyorum.
program ismi
Eskiden oynadığımız cod serilerini (bo1,bo2,mw3,waw) oyunlarını ister program içierisinde bulunan sunuculardan,isterseniz de kendi oluşturduğunuz maç lar ile sorunsuz bir şekilde multiplayer olarak bedava oynayabiliyorsunuz.
localde arkadaşlarımız ile oynamak için programını indirip kendinize özel ağ oluşturmanız gerekmekte.
kurulan oyuna giriş yapıp haritayı kurduktan sonra kurulum yapan pc deki radmin üstündeki ip adresini diğer oyuna katılacak olan pc de konsolu açarak (tab tuşunun üstündeki tuş) connect 192.168.3.1( ip adresini örnek verdim) yazıp kurulu haritaya bağlanıp multiplayer oyunun tadını çıkarabilir.
Eğer botlar la oynamak isterseniz de şu ne göz atabilirsiniz.
öncelike oyun kurulu olması gerekir aksi halde program kurum esnasında hata veriyor.
plutonium programını indirdiğinizde giriş yapabilmek için forumuna üye olmanız gerekiyor.
Geriye kalan ise indirdiğiniz oyunu seçip kurulu olan yeri göstermek hepsi bu kadar.
örnek olarak arkadaşlar ile sorunsuz oynadığım oyunun linkini bırakıyorum.

takıldığınız yer olursa konuya yazabilirsiniz.
beraber multiplayer cod mw3 oynamak için kurulan radmin ağımıza dahil olmak için özel mesaj atmanız yeterli.
Hepinize iyi forumlar dilerim.

Geri