Byedpi'de ayar gerekli bunda değil. Vpn ve Warp'tan iyi. hız düşürmez. ücretsiz. android telefon ve tv uyumlu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
byedpi'da ayar yapmak gerekli +r-x gibi birşeyler yazman lazım bunda öyle birşey yazmıyorsunHocam telefondaki bydpi uygulamasının altyapısını kullanıyor ve ayarlar birebir aynı bydpi'dan buna geçmek için hiçbir sebep yok
Yok hocam yazmanıza gerek yok o dediğiniz bir seçenekbyedpi'da ayar yapmak gerekli +r-x gibi birşeyler yazman lazım bunda öyle birşey yazmıyorsun
bende yazmadan bazı çok kritik şeyler çalışmadı.Yok hocam yazmanıza gerek yok o dediğiniz bir seçenek![]()
ben o ayarları da biliyorum. byebyedpi'de hem bu söylediğiniz ayarları yapmaya hem de +r-x gibi şeyler yazmanıza gerek yokBen size kendi ayarlarımı atayım birde öyle deneyin
Ekli dosyayı görüntüle 16796Ekli dosyayı görüntüle 16797Ekli dosyayı görüntüle 16798
hocam indirdim açtım ve bu ayarları yapacak menü var. Siz hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuzben o ayarları da biliyorum. byebyedpi'de hem bu söylediğiniz ayarları yapmaya hem de +r-x gibi şeyler yazmanıza gerek yok
byebyedpi byedpi'ın forku onu ben biliyorum, ayar yeri olduğunu da biliyorum. kablonethocam indirdim açtım ve bu ayarları yapacak menü var. Siz hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz
ayar yapmadan çalışmış olması dns değişikliğinden olabilir o yüzden internet sağlayıcısını sordumbyebyedpi byedpi'ın forku onu ben biliyorum, ayar yeri olduğunu da biliyorum. kablonet
dns ayar kısmına bakmadım ama byebyedpi ile çalışan şeyler dns ile çalışmıyor bendeayar yapmadan çalışmış olması dns değişikliğinden olabilir o yüzden internet sağlayıcısını sordum
Anladım hocam çalışıyorsa sorun yokdns ayar kısmına bakmadım ama byebyedpi ile çalışan şeyler dns ile çalışmıyor bende
Releases kismindan cihazına uygun olani indir kur kurunca da baslat de bu kadarKurulum ve kulanımını da paylaşsaydınız çok yararlı olurdu.
Ben UI Editör kısmından sadece "Split TLS Record" seçeneğini seçiyorum ve engelli sitelerin hepsi açılıyor..Ben size kendi ayarlarımı atayım birde öyle deneyin
Ekli dosyayı görüntüle 16796Ekli dosyayı görüntüle 16797Ekli dosyayı görüntüle 16798
açar hocam ben discord için falanda kullanıyorum. Siteleri aşmak kolay da uygulamaları açmak detay istiyorBen UI Editör kısmından sadece "Split TLS Record" seçeneğini seçiyorum ve engelli sitelerin hepsi açılıyor..