Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Özellikle kalp/damar rahatsızlıkları olanların kesinlikle uzak durması gerekli, hele bu sıcaklarda.Dikkatli kullanılmasını tavsiye ederim, çok yazılar okuyoruz bazı durumlarda kişiye kalıcı zararlar vereceği konusunda ...
Üstat maşaAllah her konuda bilgilisin seni çok beğeniyor severek takip ediyorum iyiki senin gibi yararlı insanlar var eyv.Dikkatli kullanılmasını tavsiye ederim, çok yazılar okuyoruz bazı durumlarda kişiye kalıcı zararlar vereceği konusunda ...
Estağfurullah , her konu değilde bilgim olan konularda bildiğimi paylaşmayı seviyorum, forum çok güzel çok bilgili zehir gibi arkadaşlar var, herkes çok değerli, zaman buldukça okumaya çalışıyorum her şeyiÜstat maşaAllah her konuda bilgilisin seni çok beğeniyor severek takip ediyorum iyiki senin gibi yararlı insanlar var eyv.
DoğrudurRedbul dahil tüm enerji içecekleri çok ama çok tehlikeli KARACİĞERİ bitiriyor. Yavaş yavaş sinsi şekilde yapıyor. Elektronik siğaralarda normal siğaralara göre daha tehlikeli yapışkan bir madde ile bronşları tıkıyor
Bende sizinle aynı fikirdeyim çok büyük risk ve şeker rafine şekerHangi yaşta olursa olsun düzenli ilaç kullanan insanların kati suretle uzak durması gerekir.