remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 138
ben bir paylaşım yaptım patladıTelefondan proton vpn ile de girebildim kablonetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ben bir paylaşım yaptım patladıTelefondan proton vpn ile de girebildim kablonetim
vpn kullanarak giriliyorBende de girmiyor linkler hazırdı paylaşacaktım
Valla ben anlamıyorum niye böyle bir şey oluyor şaka gibi bir ülkeedeyizvpn kullanarak giriliyor
senden ötürüben bir paylaşım yaptım patladışansımıza
Foruma ulaşılamıyorKimseden Korkumuz yok Çekindiğimiz bir durum da yok Suskunluğumuz da bir yere kadar... istek ve görüşleriniz dikkate alınacaktır. mod ve adnin seçimi değerlendirilip oylama ile sunulacaktır iyi forumlar.
Ekli dosyayı görüntüle 16943
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Valla ne sevinmiştim ,hayırlı olsun demeye bile fırsatım olmadı.Kimseden Korkumuz yok Çekindiğimiz bir durum da yok Suskunluğumuz da bir yere kadar... istek ve görüşleriniz dikkate alınacaktır. mod ve adnin seçimi değerlendirilip oylama ile sunulacaktır iyi forumlar.
Ekli dosyayı görüntüle 16943
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
aynen vpn'le de girilmiyor denedim 404 uyarısı veriyor.404 not found
Kimden ötürü senden ötürüsenden ötürü![]()
Senin adminlik buraya kadarArkadaşlar site uyarı aldığı için kapatılmıştır.
Bilginize...
Reis acaba nedenArkadaşlar site uyarı aldığı için kapatılmıştır.
Bilginize...