Bugün paylaşım yapmayacağım

Akif pro

Paylaşımcı
Konular
36
Merhaba sevgili üyeler paylaşımcı arkadaşlarım ve adminler

Bugün Türkiye tarihinde acı verici bir gün olarak yazılacaktır. Pençe Kilit Operasyonu'nda 12 aziz şehitimiz vatanınıza fedakâr oldu. Bu acı verici haber, her Türk kalbini derinden sarsmıştır.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen bu operasyon, ülkemizin güvenliği ve toprak bütünlüğü için hayati bir öneme sahiptir. Askerlerimiz, bizim için tehlike oluşturan tehditlere karşı cesaretli bir şekilde savaşmaktadırlar. Ancak bu savaşın bedeli, bugün 12 aileye ve tüm Türkiye'ye çok yüksek çıkmıştır.

Bu derin acı dolu günlerde, ülkemizin yasını paylaşmak ve sevgili şehitlerimizin ailelerine destek olmak en küçük bir borçluluktur. Bu nedenle, bugün için tüm paylaşımlarımı durduruyorum. Bugün, sadece şehitlerimizin ailelerini düşünerek, ülkemizin askerlerine ve şehitlerine saygı göstermek istiyorum.

IPTV paylaşımlarım da dahil olmak üzere, bugün her türlü paylaşımımı askıya alıyorum. Şehitlerimizin ruhlarının rahata kavuşması ve ailelerinin dayanması için dua ediyorum.

Sevgilerim ve saygılarım,
Akif

Merhaba sevgili üyeler paylaşımcı arkadaşlarım ve adminler

Bugün Türkiye tarihinde acı verici bir gün olarak yazılacaktır. Pençe Kilit Operasyonu'nda 12 aziz şehitimiz vatanınıza fedakâr oldu. Bu acı verici haber, her Türk kalbini derinden sarsmıştır.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen bu operasyon, ülkemizin güvenliği ve toprak bütünlüğü için hayati bir öneme sahiptir. Askerlerimiz, bizim için tehlike oluşturan tehditlere karşı cesaretli bir şekilde savaşmaktadırlar. Ancak bu savaşın bedeli, bugün 12 aileye ve tüm Türkiye'ye çok yüksek çıkmıştır.

Bu derin acı dolu günlerde, ülkemizin yasını paylaşmak ve sevgili şehitlerimizin ailelerine destek olmak en küçük bir borçluluktur. Bu nedenle, bugün için tüm paylaşımlarımı durduruyorum. Bugün, sadece şehitlerimizin ailelerini düşünerek, ülkemizin askerlerine ve şehitlerine saygı göstermek istiyorum.

IPTV paylaşımlarım da dahil olmak üzere, bugün her türlü paylaşımımı askıya alıyorum. Şehitlerimizin ruhlarının rahata kavuşması ve ailelerinin dayanması için dua ediyorum.

Sevgilerim ve saygılarım,
Akif
böyle açıklama için neden konu açtın paylaşım yapsan şehitlerimizle ne alakası var ? hiç konu açmadan kendi içinde de yaşaya bilirdin

Usta az önce başka bir forumda ceza yedim haber vermen gerekirdi dedi bana ondan yaptım zaten açıklama yapmayacaktın telegram mesaj atıyorlar diğer yandan başka forum ondan kusura bakma yani zaten açıklamayacaktım

Usta az önce başka bir forumda ceza yedim haber vermen gerekirdi dedi bana ondan yaptım zaten açıklama yapmayacaktın telegram mesaj atıyorlar diğer yandan başka forum ondan kusura bakma yani zaten açıklamayacaktım
yok be paşam niye böyle bi açıklama yaptın diye merak ettim paylaşımla ne alakası olur ?

Yok usta üzüldüm canım istemiyor ondan dedim bazı haysiyetsiz kişiler bana hakaret falan etti bosuna mi admin yaptık seni falan dedi ondan bilgilendirme yapayım dedim bu forum için bir sıkıntı yok yani

Helal olsun keşke herkes senin gibi duyarlı olsa ama eskisi gibi değil artık forumda şehitler için açılmış konunun bile bu saate kadar sadece 2 sayfada kalması bunun en büyük kanıtı benim için.

kusura bakmayın bende yeni gördüm bu konuyu yoksa
kendi konumda güncelleme yapmazdım şehitlerimize allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Hassas davranışın için Allah c.c razı olsun kardeşim böyle günlerde duyarlı olmak gerekir.Mahallede bile bir cenaze geçerken başımızı öne eğer bir fatiha okuyup Allah c.c rahmet eylesin deriz.Gerçek yada sanal farketmez duyarlı olmak için.tebrik ediyorum.Şehitlerimize rahmet kalanlara sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

Yok usta üzüldüm canım istemiyor ondan dedim bazı haysiyetsiz kişiler bana hakaret falan etti bosuna mi admin yaptık seni falan dedi ondan bilgilendirme yapayım dedim bu forum için bir sıkıntı yok yani
Hayırlı olsun adminliğin forumda.Senin gibileri gelmez bir daha bu foruma.

Başlığı lütfen “Bugün içerik paylaşmayacağım” şeklinde düzenleyin gördüğüm kadarıyla forumda hala içerik paylaşımı devam ediyor.

Paylaşım yapıp yapmamanın Şehitlerimize menfi yada müsbet bir etkisi yoktur yada Milletimize insanlar burada dansöz oynatmıyor. lakin yapabiliyorsak Şehitlerimize FATİHA OKUYALIM dua edelim Acılı ailelerine Dua edelim Sabırlar dileyelim. Rabbim böyle faciaları bir daha göstermesin. Ruhları Şad Yerleri cennet olsun MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.:cry:

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
Ama bu olayı hala kafam almıyor. Önlem alınamaz mıydı diye düşünüp duruyorum.

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
Ama bu olayı hala kafam almıyor. Önlem alınamaz mıydı diye düşünüp duruyorum.
Alınabilirdi.!! işim gereği kapalı alanlarda kimyasal boyalarla uğraşıyorum maske kullanmazsam 3 gün kendime gelemiyorum. Kaldı ki risk unsuru bu kadar yüksek olan bir yere, bu kadar insanı teçhizatsız sokmak, akıl alır gibi değil.
Tekrardan Allah rahmet eylesin.

Alınabilirdi.!! işim gereği kapalı alanlarda kimyasal boyalarla uğraşıyorum maske kullanmazsam 3 gün kendime gelemiyorum. Kaldı ki risk unsuru bu kadar yüksek olan bir yere, bu kadar insanı teçhizatsız sokmak, akıl alır gibi değil.
Tekrardan Allah rahmet eylesin.
Anlik Olan Bir Durum Olabilir Haklisin Bende Ayni Dusunuyorum Ama O Anda Baskin Yapmak İstemisler Malzeme ve Techizat o an yanlarinda olmamis gelinceya kadar da beklemek istememis olabilir bunun tehlikeli oldugunu bilerek kendilerini bu vatan icin feda etmisler olaya farkli bakis acilarindan bakacak olursak durum bu sekilde gorunuyor belki bekleseler malzeme gelinceye kadar boyle olmazdi ama o anda bekleme yapilmiyacak bir durum olustu demekki Sehitlerimize,Milletimize,ve Ailelerine Allahdan Rahmet Bassagligi ve Sabirlar Diliyorum Vatan Saolsun

Geri