remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 348
Aralarında 3310 kullandım az mı yılan oynardık 
iPod vardı hatta yolda bulmuştum

Nintendo gameboy vardı Pokemon oynardık ahh
BlackBerry vardı sevmezdim ben ama güzeldi bbmessage
Polaroid yoktu Commodore da yoktu
@Sinetech üstad sende hangileri vardı
Bugün Çıksa Yine Peynir Ekmek Gibi Satacak Nostaljik Teknolojik Ürünler
Bazı teknolojik ürünler eski olmalarına rağmen bugün tekrar piyasaya sürülseler hâlâ çok büyük ilgi görebilecek kadar zamansızdı. İşte bugün çıksa yine çok satması muhtemel nostaljik teknoloji ürünleri:
Nokia 3310
Dayanıklılığı ve haftalarca giden bataryasıyla efsaneleşen telefon. Sadece arama için telefon isteyenler ve nostalji meraklıları için bugün bile cazip olurdu.
iPod Classic
Efsane tekerlekli kontrol sistemiyle tamamen müzik odaklı bir cihazdı. Yenilenmiş bir versiyonu müzik tutkunları tarafından büyük ilgi görebilirdi.
Game Boy Color
Pikselli grafikleri ve kartuş sistemiyle bir neslin çocukluğuna damga vurdu. Retro oyunlarla yeniden çıksa oyun severlerin ilgisini çekerdi.
BlackBerry
Fiziksel QWERTY klavyesiyle ikon hâline gelmişti. Modern Android altyapıyla, klavyeli bir model bugün pazarda fark yaratabilirdi.
Polaroid Fotoğraf Makineleri
Anında fotoğraf basma deneyimiyle benzersizdi. Orijinal tasarıma sahip, modern sensörlü bir Polaroid sosyal medya çağında bile ilgi görebilirdi.
Commodore 64
Bilgisayar tarihinin en önemli ürünlerinden biri. Nostaljik oyunlar ve basit modern kullanım sunan bir versiyonu teknoloji meraklılarını heyecanlandırabilirdi.
iPod vardı hatta yolda bulmuştum
Nintendo gameboy vardı Pokemon oynardık ahh
BlackBerry vardı sevmezdim ben ama güzeldi bbmessage
Polaroid yoktu Commodore da yoktu
@Sinetech üstad sende hangileri vardı
Bugün Çıksa Yine Peynir Ekmek Gibi Satacak Nostaljik Teknolojik Ürünler
Bazı teknolojik ürünler eski olmalarına rağmen bugün tekrar piyasaya sürülseler hâlâ çok büyük ilgi görebilecek kadar zamansızdı. İşte bugün çıksa yine çok satması muhtemel nostaljik teknoloji ürünleri:
Nokia 3310
Dayanıklılığı ve haftalarca giden bataryasıyla efsaneleşen telefon. Sadece arama için telefon isteyenler ve nostalji meraklıları için bugün bile cazip olurdu.
iPod Classic
Efsane tekerlekli kontrol sistemiyle tamamen müzik odaklı bir cihazdı. Yenilenmiş bir versiyonu müzik tutkunları tarafından büyük ilgi görebilirdi.
Game Boy Color
Pikselli grafikleri ve kartuş sistemiyle bir neslin çocukluğuna damga vurdu. Retro oyunlarla yeniden çıksa oyun severlerin ilgisini çekerdi.
BlackBerry
Fiziksel QWERTY klavyesiyle ikon hâline gelmişti. Modern Android altyapıyla, klavyeli bir model bugün pazarda fark yaratabilirdi.
Polaroid Fotoğraf Makineleri
Anında fotoğraf basma deneyimiyle benzersizdi. Orijinal tasarıma sahip, modern sensörlü bir Polaroid sosyal medya çağında bile ilgi görebilirdi.
Commodore 64
Bilgisayar tarihinin en önemli ürünlerinden biri. Nostaljik oyunlar ve basit modern kullanım sunan bir versiyonu teknoloji meraklılarını heyecanlandırabilirdi.
Ekli dosyalar
-
Screenshot_20260105-215334.png298.6 KB · Görüntüleme: 12 -
Screenshot_20260105-215332.png349 KB · Görüntüleme: 3 -
Screenshot_20260105-215327.png270.1 KB · Görüntüleme: 2 -
Screenshot_20260105-215329.png629.2 KB · Görüntüleme: 1 -
Screenshot_20260105-215322.png393.6 KB · Görüntüleme: 2 -
Screenshot_20260105-215324.png557.5 KB · Görüntüleme: 3