- Konular
- 199
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kuzeyde sanırımsiz yaniyorsunuz ben üsüyorum bulundugum yerde su an hava sicakligi yagmurlu 18.8 derece.
Yabancı mı ülke ben burda yaniyorum hava 38 derece diyor ama bence 40 geçik böyle sıcak olmazsiz yaniyorsunuz ben üsüyorum bulundugum yerde su an hava sicakligi yagmurlu 18.8 derece.
Diyarbakır?47 dereceyi gördük desek)
Oranın bir de soğuğunu görünvalla yıllarca izmir de yaşadım. yılbalundan bu yana ankara da ikamet ediyorum. tam o sıcaktan artık kurtuldum derken ankara da yanmaya başladı. acaba sorun bende mi diye düşünmeye başladım. gittiğim yer ısınıyor gibi.
Akıt gelsin@Adnan K. Abi öm baksana bi sana bir link gönderiyorum eskilerin hatrına denersin bi![]()
Pasladım sana haber bekliyorum abiAkıt gelsin![]()
avusturya tam alplerin etegindeyim bir gün günesli 30 derece bir hafta yagmurlu 18-20 derece islanmaktan agac gibi yeserecegim.Yabancı mı ülke ben burda yaniyorum hava 38 derece diyor ama bence 40 geçik böyle sıcak olmaz
Abi 7.5 r mı 8 r mı