Bu Sıcaklarda Kim Ne Durumda??

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
199
Merhaba arkadaşlar,

Çoğumuz kavurucu sıcaklarla boğuşur durumdayız.
Öncelikle dışarıda çalışanlara olmak üzere herkese kolay gelsin.
Anlık gün içi durumunuzu birer fotoğraf ile (şehir ve sıcaklık ekleyerek) paylaşmak ister misiniz?
İlk fotoğraf benden,

Kocaeli, 36°
1753358104497

valla yıllarca izmir de yaşadım. yılbalundan bu yana ankara da ikamet ediyorum. tam o sıcaktan artık kurtuldum derken ankara da yanmaya başladı. acaba sorun bende mi diye düşünmeye başladım. gittiğim yer ısınıyor gibi.

2 gün önce arkadaşımın yerine 1 günlük fabrikaya onun yerine çalışmaya gittim (usta başı tanıdık olduğu için ve adam eksikliğinden kaynaklı arkadaşa izin veremeyince yerine gittim) sıcaktan öldüm gerçekten Allah tüm emekçilerin yardımcısı olsun, gününü kolaylaştırsın.
Klima eskiden lükse giriyodu istekti şimdi ise istek değil ihtiyaç haline geldi. 😅

@Adnan K. Abi öm baksana bi sana bir link gönderiyorum eskilerin hatrına denersin bi😂

valla yıllarca izmir de yaşadım. yılbalundan bu yana ankara da ikamet ediyorum. tam o sıcaktan artık kurtuldum derken ankara da yanmaya başladı. acaba sorun bende mi diye düşünmeye başladım. gittiğim yer ısınıyor gibi.
Oranın bir de soğuğunu görün 🙂

Adana:
Sıcak, nem, aylardır yağmayan yağmur, trafik, kalabalık. Evde 7/24 klima, işe giderken araçta klima, iş yerinde klima. Rabbim her türlü afetten korusun.

7,5 epey süredir :)

Geri