Öneri 🖥 Bu oyun fazla gerçek !!! Battlefield 6 çıktı linkler ve dahası ;)

dehakan7

Müdavim
Konular
465
2025 çıkışlı oyunda Yoğun savaşlara katılacak ve tamamen topyekün bir şekilde ilerleyeceksiniz. En ölümcül silahlar elde edin ve tanklara karşı, jetlere karşı çatışın. Havadan başınıza bombalar yağacak ve savaşın tansiyonu son derece yükselecektir. Tamamen taktiksel ve iç güdüsel olarak hareket edin. Dünyayı çöküş eşiğinden kurtarmak için elinizden gelen her şeyi yapın. Ayrıca yüksek ölçekli modları deneyerek daha fazla aksiyon yaşayarak zafer elde etmeye çalışın.

Steam link

Epic games

Playstation

Xbox

free link 1

free link 2

free link 3

Torrent blob:

Son düzenleme:
Türkçe dil yok fakat altyazıda da türkçe yok. Ben başından beri çok tepkiliyim. Yakında oyun kırıldığı için türkçe yama gelecek. Afiyetle yemeğe hazırlandım bekliyorum.

Türkçe dil yok fakat altyazıda da türkçe yok. Ben başından beri çok tepkiliyim. Yakında oyun kırıldığı için türkçe yama gelecek. Afiyetle yemeğe hazırlandım bekliyorum.
Bizlerin yasal oyun alması gerek bu dil desteğinin artması için , yoksa yamalarla idare etmeye devam ;)

2025 çıkışlı oyunda Yoğun savaşlara katılacak ve tamamen topyekün bir şekilde ilerleyeceksiniz. En ölümcül silahlar elde edin ve tanklara karşı, jetlere karşı çatışın. Havadan başınıza bombalar yağacak ve savaşın tansiyonu son derece yükselecektir. Tamamen taktiksel ve iç güdüsel olarak hareket edin. Dünyayı çöküş eşiğinden kurtarmak için elinizden gelen her şeyi yapın. Ayrıca yüksek ölçekli modları deneyerek daha fazla aksiyon yaşayarak zafer elde etmeye çalışın.

Steam link

Epic games

Playstation

Xbox

free link 1

free link 2

free link 3

hep oynamak isteyipte oynayamadım bu tür hareketli oyunları çünkü baş dönmesi yaşıyorum oyunu oynarken o yüzden hep içimde kalmıştır

daha çıkmasına 1 1.5 ay varken aldım 2500 tl gibi fiyatı vardı epicden aldım bf gibi oyunları seviyorsanız muhakkak almalısınız ben online oynadığım için öyle torrent falan indiremem multı mod için mecbursunuz almaya ama kesinlikle parasını hak eden bir oyun ve gelmiş geçmiş en iyi bf serisi

Hikaye modu benim için vazgeçilmez. Bu oyunun hikaye modu iyi fakat iCod black ops 7 hikaye modu rezalet .

Geri