Bu millet gerçekten ne yediğini bilmiyor

remixtik

Paylaşımcı
Konular
266
1. Olarak

Ekmek arası poğaça gerçekten izlerken 4 damarım tıkandı 5. Yolda 😅

Makedonya usulüymüş bilmem ne

2. Olarak paldır küldür kebabçı adam temizlik nedir bilmiyor tırnaklar keza 😒

Aklıma gelen bu 😅

Ekli dosyalar

• _kesfet _sunumönemlidir _çiğköfte _yağ _börek(MP4).mp4
    2.8 MB
  • Facebook 357866707144734(480P_SD).mp4
    5.1 MB
1. Olarak

Aklıma gelen bu 😅
ellere e bak allah aşkına ayakkabim in içi corabimin teki bu ellerden on kat daha temizdir mide degil lagim cukuru sanki iiiğğ midem mahvoldu yazik ya yazik

ellere e bak allah aşkına ayakkabim in içi corabimin teki bu ellerden on kat daha temizdir mide degil lagim cukuru sanki iiiğğ midem mahvoldu yazik ya yazik
Valla üstad bende anlamıyorum bunu sağlık bakanlığı mı tarım ve hayvancılık mı ne bakanlığı ise görmüyor mu adamın elleri leş pislik içinde bunun dükkanı kapatılıp yedi ceddini de gıda işi yapmaktan men edecen

1. Olarak

Aklıma gelen bu 😅
ben özellikle youtubede cok video izleyen biriyim benimde dikkatimi ceken bu sokak ve ev yemekleri videolarinin cok izlenme yapilmasi. adam sokak ortasinda hijyenin sifir oldugu ve sattigi gida ürününün ne kadar saglikli oldugu hic belli degil. ama millet cayir cayir tüketiyor.

ben özellikle youtubede cok video izleyen biriyim benimde dikkatimi ceken bu sokak ve ev yemekleri videolarinin cok izlenme yapilmasi. adam sokak ortasinda hijyenin sifir oldugu ve sattigi gida ürününün ne kadar saglikli oldugu hic belli degil. ama millet cayir cayir tüketiyor.
Gerçekten ben bu insanları çözemedim

Bizim bir uzaktan akraba "akli melekelerinden şüpheliyiz" ekmek arası kek yerdi.

Bu arada 2. Videodaki adama Orkun Işıtmak gitmişti bir kaç arkadaşıyla. 🤣

Geri