Bu cihaz icin bana kumada lazim

parstv

Paylaşımcı
Konular
44
bugun tuzla bit pazarindan bu cihazi aldim 400₺ ye calismaz dedim ama saat gibi calisiyor tek sorunum cihazin kumandasi yok nette kumandaya baktimm 1200 tl ye bile kumanda var bana bunun icin ucuz yollu kumanda lazim veya elimde xiomi telim var ona kumanda programi yuklesem bana sadece acip kapatmasi icin lazim fare ile cihazi kullaniyom zaten tavsiye edebileceginiz bisey vsrmi?!
resim gorsel amaclidir cihaz budur

Case 4u tanix tx6 4k ultra hd hdr android 9 4 gb ram 32 gb rom z

bugun tuzla bit pazarindan bu cihazi aldim 400₺ ye calismaz dedim ama saat gibi calisiyor tek sorunum cihazin kumandasi yok nette kumandaya baktimm 1200 tl ye bile kumanda var bana bunun icin ucuz yollu kumanda lazim veya elimde xiomi telim var ona kumanda programi yuklesem bana sadece acip kapatmasi icin lazim fare ile cihazi kullaniyom zaten tavsiye edebileceginiz bisey vsrmi?!

Ekli dosyayı görüntüle 16436
Eğer sadece kapatıp açmak için diyorsan Redline TS serisi kumandaları çoğu TV box a uyumlu oluyor .

sadece ac kapat yapacam

Ekli dosyayı görüntüle 16436
Ucuz bir usb destekli kumanda bulabilirsin dolap veya nette bir bak usta

dostlar sagolun baxi ustanin tavsiyesini bana bi fikir verdi ve playstordan bluetut kumanda indirdim super calisiyor ben bile bu kadar calisacagini tahmin etmemistim bu sahane çalisiti

Sadece açıp kapatmak için bence kumandaya gerek yok.
Hdmi cec özelliğini tamamen aktif hale getirirseniz tv ile birlikte cihazda açılır. Hatta tv kapalı durumdaykn mouse bağlıysa mouse hareket ettirin bi tıklama yapın cihaz tv yi açar.

Android telefon için de kumanda uygulaması tavsiye edeyim. Android tv remote bu uygulamanın sonradan ismi Google tv oldu. Google tv uygulaması tv os larla uyumlu mobil portlu cihazlarla çalışmaz. Ama eski sürümü yani Android tv remote uygulamasını google üzerinden bulup tele yükleyin harika bi şekilde çalışır.

Buradan bakabilirsin..

Geri