Box ta hangi player i kullanıyorsunuz ?

cegomax

Paylaşımcı
Konular
7
Box cihazlarında hangi video player i tercih ediyorsunuz,
Bendeki öncelik NOVA player, ağ desteği var altyazı büyütüp küçültme dil seçme vb basit ayarlar çok erişilebilir.
Denememiş olanların göz atmasında fayda var.
Önceden Mx kullanıyordum, şu an yedek player durumunda.

Arkadaşlar zaten lisanslı tivimate kullanıyorum vodları tivimate playeri ile değil farklı player ile kullanmayı tercih ediyorum. Ve evet bu devirde hala torrent var ve hala bazı şeyleri indirip izliyorum, dua edin olmaya da devam etsin, izlediğiniz çoğu şeyin kaynağı torrent, içerikler gökten zembille inmiyor. :)

Arkadaşlar zaten lisanslı tivimate kullanıyorum vodları tivimate playeri ile değil farklı player ile kullanmayı tercih ediyorum. Ve evet bu devirde hala torrent var ve hala bazı şeyleri indirip izliyorum, dua edin olmaya da devam etsin, izlediğiniz çoğu şeyin kaynağı torrent, içerikler gökten zembille inmiyor. :)
Izledigimiz cogu seyin kaynaginin torrent oldugunu bilemezsiniz. Evet torrent sunucuda icerik barindirmaktan daha az maliyetli fakat bu eski bir teknoloji oldugu gercegini degistirmiyor.

Ben kendi playerını kullanıyorum, hiç ihtiyaç hissetmedim. Çok özel içeriği de hâlâ torrent ile indirip USB belleği TV ye takarak izliyorum, netteki çoğu paylaşımda bitrate düşük, görüntüler puslu puslu. Oysa 22GB lık orijinal dosyası varsa cam gibi görüntü, muhteşem ses

Izledigimiz cogu seyin kaynaginin torrent oldugunu bilemezsiniz. Evet torrent sunucuda icerik barindirmaktan daha az maliyetli fakat bu eski bir teknoloji oldugu gercegini degistirmiyor.
sunucudaki içerikleri nereden buluyorlar , kendi sunucusunu hangi uygulama kullanıyor ?. Örnek yify de One Battle After Another çıktığıı gibi indirdim, bütün uygulamalara, hatta kullandığım iki *ptv paneline de ertesi gün düştü. (gerçekten merak ettiğim için soruyorum maksat muhabbet olsun :) )

sunucudaki içerikleri nereden buluyorlar , kendi sunucusunu hangi uygulama kullanıyor ?. Örnek yify de One Battle After Another çıktığıı gibi indirdim, bütün uygulamalara, hatta kullandığım iki *ptv paneline de ertesi gün düştü. (gerçekten merak ettiğim için soruyorum maksat muhabbet olsun :) )
Kardesim benim soyledigim sey cok net. Siz kesin bilmediginiz birseyi cogunlukla boyle diye soyluyorsunuz. Neyse benden bu kadar tartismaya girmek istemiyorum

Wuffy Player,Bear Player,Vlc Player,Mpv Player,Mx Player,WonderShare Player,Web Video Caster,Wise Player,ve Exo Player.
Harici Player Olarak Kullandığım Player"ler.Saygılarımla.

Torrent ya da diğer p2p yöntemleriyle yapılıyor paylaşımlar, bazı filmler, tek bir sitede 5-10 bin anlık seed/leech rakamlarına ulaşabiliyor ki bu, sistemin halen aktif olarak kullanıldığını gösteriyor.
Bu devirde torrent kullanan hâlâ çok. Özellikle büyük verilerde, aç unut özelliği iyi. 14 GB lık bir opentopo maps haritasını nasıl indireceğiz başka türlü mesela, ya da bir Blu-ray filmi?

Son düzenleme:
Torrent ya da diğer p2p yöntemleriyle yapılıyor paylaşımlar, bazı filmler, tek bir sitede 5-10 bin anlık seed/leach rakamlarına ulaşabiliyor ki bu, sistemin halen aktif olarak kullanıldığını gösteriyor.
Bu devirde torrent kullanan hâlâ çok. Özellikle büyük verilerde, aç unut özelliği iyi. 14 GB lık bir opentopo maps haritasını nasıl indireceğiz başka türlü mesela, ya da bir Blu-ray filmi?
Kardesim sizin soylediginiz seed icinde kodi ve stremio'da debrid kullanip yuksek hizda internet ile anlik izleyenler de var.

Torrent ya da diğer p2p yöntemleriyle yapılıyor paylaşımlar, bazı filmler, tek bir sitede 5-10 bin anlık seed/leech rakamlarına ulaşabiliyor ki bu, sistemin halen aktif olarak kullanıldığını gösteriyor.
işte ben de tam o noktada player a ihtiyaç duyuyorum :)
kullandığım panel de mevcut olsa dahi, internetten içerik tüketmek her an problemle karşılaşma ihtimali demek, zaman var ve spontane izlemeyeceksem panelden de ya da torrent'ten önceden indirip altyazıyı'da kontrol edip keyfim hiç bir şekilde kaçmadan izliyorum. Tamamen kişisel tercih meselesi :)

Kardesim sizin soylediginiz seed icinde kodi ve stremio'da debrid kullanip yuksek hizda internet ile anlik izleyenler de var.
Biliyorum, kodinin ilk kullanıcılarından biriyim muhtemelen😎 Hatta belki de forum üyelerinin yarısı, ben kodi kullanırken henüz dünyaya teşrif etmemişti 😁

Biliyorum, kodinin ilk kullanıcılarından biriyim muhtemelen😎 Hatta belki de forum üyelerinin yarısı, ben kodi kullanırken henüz dünyaya teşrif etmemişti 😁
Ben de ilk ciktigindan beri kullaniyorum fakat kendini cloudstream seviyesine cikaramadi

Geri