💎 BoncukTV 💎 Sürekli Güncel

Haber Kategorisine
AHaber ve TV NET kanalları eklenmiştir iyi seyirler

N
360_F_189140777_fF8lGMC1hzIJYyMzgzSAndJQpg4tafd5.jpg

Dostlar merhaba,

Sizler için uzun süren çalışmalarım sonucunda yepyeni bir kanal listesi hazırladım! 🚀

📊 Liste Hakkında Detaylar:

Kanallar sürekli güncellenmekte olduğu için kanal sayısını boş bıraktım
  • Toplam ,,, kanal bir arada!
  • 11 farklı kategori ile düzenlenmiş içerik
  • Hepsi legal ve stabil yayınlar
  • Kesintisiz izleme keyfi
🌍 Kategori Çeşitliliği:

• 📺 GENEL kanallar
  • 🎬 EĞLENCE ve dizi kanalları
  • 📰 HABER kanalları
  • ⚽ SPOR kanalları
  • 🎵 MÜZİK kanalları
  • 🎥 SİNEMA kanalları
  • 📚 BELGESEL kanalları
  • 👶 ÇOCUK kanalları
  • 🏡 YEREL kanallar
  • 🇦🇿 AZERBAYCAN kanalları
  • 🙏 DİNİ içerikli kanallar
Öne Çıkan Özellikler:
✅ Azerbaycan kanalları da dahil - geniş yelpaze
✅ Görsel kalitesi yüksek yayınlar
✅ Düzenli güncelleme garantisi
✅ Kullanıcı dostu gruplandırma

🔧 Kullanım:
Listeyi favori IPTV oynatıcınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gruplarına göre düzenlenmiş halde sunuyorum.

👇 Yorumlarınızı bekliyorum!
Beğeneceğinizi umuyorum. Geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Keyifli seyirler! ✨

Not: Listede herhangi bir problem olursa lütfen bildirin, en kısa sürede düzeltelim. 👍

Boncuk tv indir
MOr kanallar yokmu hocam.eklersen süper olur

hic biri acilmadi bende
Emre bey yanlış anlamayin, sizin nezdinizde diğer forum üyelerine de duyurmak isterim ki sorun bildirirken ucu açık yorumlar yerine sorunu daha netleştirecek bilgi verebilirseniz geliştirici arkadaşlar aksiyon almakta zorlanmaz ve diğer kullanıcılar da yanlış anlamaz. Mesela hiçbiri acilmadi yerine, listenizi şu uygulama ile actim, listede kanallar geldi ama şu şu kanallari oynatamadim. Kullandığım cihaz bilgisi şudur. İnternet sağlayıcı şudur gibi bilgiler aktarabilirseniz süper olur.

Ahaber bulamadım ama ekleyeceğim
Haberturk ve Haber Global eklenmiştir. (koprulu ustaya teşekkürler)
Lütfen Listenizi güncelleyin iyi seyirler
Hepsi 10 Numara 5 Yıldız olmus üstad.Eline Emeğine sağlık.Televizo da tamamı süper çalışıyor.Tabi modlu uygulamalarda sorun varmı bilemem.Legal premium versiyonda tamamı yağ gibi akıyor.

ustam eline emeğine sağlık. Böyle bir listeyi güncel olarak ve ücretsiz olarak Sunman çok güzel olmuş gerçekten. Düzeltme olarak ulusal bölümünde şu an şov Türk çalışmıyor ve ATV Avrupa listede mevcut değil bunları düzeltirsen sana zahmet?

ustam eline emeğine sağlık. Böyle bir listeyi güncel olarak ve ücretsiz olarak Sunman çok güzel olmuş gerçekten. Düzeltme olarak ulusal bölümünde şu an şov Türk çalışmıyor ve ATV Avrupa listede mevcut değil bunları düzeltirsen sana zahmet?
ShowTurk için yeni bir sistem yaptım kendi sitesinden direk yayını çekiyor sıkıntı yok
ATV Avrupa yayını düzgün ve stabil çalışan bir kaynak bulamadım sadece youtube yayını var onun için uğraşmak lazım

Hepsi 10 Numara 5 Yıldız olmus üstad.Eline Emeğine sağlık.Televizo da tamamı süper çalışıyor.Tabi modlu uygulamalarda sorun varmı bilemem.Legal premium versiyonda tamamı yağ gibi akıyor.
Bazen yayınlar server çok yüklenme olunca ve kaynak yayında sıkıntı oluştuğu zaman çalışmayabilir ara ara tekrar denemek lazım ben kendim modlu Tivimate ve Televizo kullanıyorum zaten listeleri 2-3 programdan test etmeden eklemiyorum ama bazen gözümden kaçanlar olabilir

hic biri acilmadi bende
Çalışmadı dediğiniz yayınların isimlerini yazarsanız kontrol eder stabil yayın linkleri ile değiştirmeye çalışırım ama direk çalışmıyor derseniz bana haksızlık yapmış olursunuz

Dostlar Listede yeni bir kategori açtım FİLM İZLE naçizane acemi şekilde yağtığım bir film izleme worker çalışması ile güncel olmasada popüler filmlerinde olduğu bir liste hazırladım bazı filmlerin afişlerinde sıkıntı var kod otomatik çekemedi dublaj ve altyazılı şekilde film isminin başında yazıyor
İyi Seyirler Dilerim Listenizi Güncelleyin

Dostlar Listede yeni bir kategori açtım FİLM İZLE naçizane acemi şekilde yağtığım bir film izleme worker çalışması ile güncel olmasada popüler filmlerinde olduğu bir liste hazırladım bazı filmlerin afişlerinde sıkıntı var kod otomatik çekemedi dublaj ve altyazılı şekilde film isminin başında yazıyor
İyi Seyirler Dilerim Listenizi Güncelleyin
eline sağlık bence harika olmuş

Yeni Filmler Eklendi ve Afişler Düzenlendi İyi Seyirler Listenizi Güncelleyin

Geri