Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İzlesene com. Özellikle YouTube'un Türkiye'de erişime engellendiği zamanlarda çok iş yapıyordu. 3 ay önce kapatıldı şu anda girdiğinizde sizi beyaz bir ekran karşılıyor.Selamlar
Tinder, İnstagram, Facebook, Youtube, Tiktok, Wiki, Github şimdi bunlar var .
Ya eskiden ?
Hatırlayanlar
Ekli dosyayı görüntüle 10581Ekli dosyayı görüntüle 10582
Reis ben bunu bilerek yazmadım, orada mazim karanlık
2003 e Fokus landim ReisSelamlar
Tinder, İnstagram, Facebook, Youtube, Tiktok, Wiki, Github şimdi bunlar var .
Ya eskiden ?
Hatırlayanlar
Ekli dosyayı görüntüle 10581Ekli dosyayı görüntüle 10582Ekli dosyayı görüntüle 10583Ekli dosyayı görüntüle 10585
Ben hala aktifim ordaReis ben bunu bilerek yazmadım, orada mazim karanlık![]()
15 senedir uğramıyorumBen hala aktifim orda![]()
İzlesene.com senle yaşıt reisİzlesene kapanmasaydı iyiydi yerli platformu ekonomiye katkı sağlardı ben anca öğrendim kapandığını![]()
20-25 senedir hiç unutulmayan halen vızır vızır işleyen siteleri de yazalım . Her türden olur.
Facebook kullanan kaldımı reis. ben 10-12 sene önce sildim attım bir daha açmadımHepsinde aktiftik daha bir çok yabancı date lerde var
- Bebo
- Tumblr
- Tagged/hi5
- Skype canlı sohbet odaları
- Yahoo! Messenger
- Friendster
- MySpace
- Google+
![]()
Messenger i kullanıyorum yabancı arkadaşlar içinFacebook kullanan kaldımı reis. ben 10-12 sene önce sildim attım bir daha açmadım![]()
Benim tüm yabancı arkadaşlarım Vk'daMessenger i kullanıyorum yabancı arkadaşlar için
Kuzey soğuk denizlerden ziyade uzak doğu sıcak denizlere açılıyoruz reisBenim tüm yabancı arkadaşlarım Vk'da![]()
Bir de pikniktube vardı, çok dayanamadı.İzlesene com. Özellikle YouTube'ın Türkiye'de erişime engellendiği zamanlarda çok iş yapıyordu. 3 ay önce kapatıldı şu anda girdiğinizde sizi beyaz bir ekran karşılıyor.
Hotfile'ı da unutmayalımfileserve,filesonic,megaUpload,rapidshare unutulmaz dosya barındırma siteleriydi benden olsun bunlarda.crack işleri yapanlar çok iyi bilir bunları.