bir web sitesindeki yayınların m3u8 kanalları tek seferde nasıl çekilir?

Tüm kanal listesi için api sistemi varsa o api adresini bulup hepsinin m3u8 adresi alınır yoksa kendin bir api sistemi oluşturup onunla çekilir ama bu da zahmetli iş.

mor mavi herşeyi belki vardır ya bir sistem atıyorum daddy tum kanalları alan kişi o kadar uğraşmıyodur
Maalesef uğraşıyorlar yani örnek ben M3U8 i liste yaptım tek tek aldım uğraşmak istemeyen gelir alır maalesef uğraşmak lazım işte eğer üşeniyorsan ben sana yardım ederim ama dediğim gibi uğraşmamak için illa birinin hazır yapması lazım

Maalesef uğraşıyorlar yani örnek ben M3U8 i liste yaptım tek tek aldım uğraşmak istemeyen gelir alır maalesef uğraşmak lazım işte eğer üşeniyorsan ben sana yardım ederim ama dediğim gibi uğraşmamak için illa birinin hazır yapması lazım
ya açıkcası merak ettim yoksa zaten nerden ne çekicem birinden 3 5 kanal çekiyosun zaten gerek de yok bu selcuk trgls filan tek kalemde mi çekiyolar onu merak ediyodum

mor mavi herşeyi belki vardır ya bir sistem atıyorum daddy tum kanalları alan kişi o kadar uğraşmıyodur
Tek Tek Alip Tum Kanallari Alip txt dosyasi Acip Osekilde yapabilirsin En Basit Yolu Dady Live Alan kisi php yontemiyle veya farkli yontemlerle Aliyordur kodi uzerinden aliyordur cunku kodi de surekli var dady live

Tek Tek Alip Tum Kanallari Alip txt dosyasi Acip Osekilde yapabilirsin En Basit Yolu Dady Live Alan kisi php yontemiyle veya farkli yontemlerle Aliyordur kodi uzerinden aliyordur cunku kodi de surekli var dady live
ama zaten daddylive kullanılmıyor artık proxy işe yaramıyor sadece bende mi öyle mor Kanalları çalışmıyor

ama zaten daddylive kullanılmıyor artık proxy işe yaramıyor sadece bende mi öyle mor Kanalları çalışmıyor
içerden de değişti o bir tane proxyli çalışan da var şuan ben bir kaç tane denedim izliyceğimden değil de maksat zaman geçsin şu zamana kadar da 90 dk oturup izlememişmdir herhangi yayınını ugraşması keyif veriyor çalışsa açıp izlemem bile belki :D

3 5 2 mi oynuycaz 4 4 2 mi bu işlerin piri sensin api sistemini nerden bulucaz ?
Estağfurullah. Sitenin fetch bağlantı adreslerini izleyerek belki bulunabilir sitenin farklı yerlerinde gezerek adres izlemesi yapılması falan gerekiyor sonra curl, postman gibi programlarla api kontrolleri yapılıyo falan filan uzun ve zahmetli iş

içerden de değişti o bir tane proxyli çalışan da var şuan ben bir kaç tane denedim izliyceğimden değil de maksat zaman geçsin şu zamana kadar da 90 dk oturup izlememişmdir herhangi yayınını ugraşması keyif veriyor çalışsa açıp izlemem bile belki :D
Aynen bende öyle yapınca mutlu oluyorum 😂 maksat eğlence olsun

Ben kendim yaptım ve bunu kullanıyorum umarım işinize yarar

Ekli dosyalar

• 01 web-m3u_indirici.rar
    1.1 KB · Görüntüleme: 42

Geri