Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.Öncelikle herkese merhaba
Bu tivimate isteyenler ya da bunun premiumu niye altın gibi değerli aranıyor ne özelliği var televizo da aynı şey değil mi aydınlatırsanız sevinirim saygılarımla
Adnan üstad benim hata nedir söylersen sevinirim3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Hata demeyelim. Sadece @tekkan ın da dediği gibi olsa daha güzel olur bence. Ana sayfada konunun ne olduğunu anlarsak ona göre ilgilileri gelir. Hem sorunuza daha hızlı cevap alırsınız hem de daha anlaşılır olur.Adnan üstad benim hata nedir söylersen sevinirim
Ben biraz dikkat ederim hata yapmaya karşı, çünkü askeri bir aileden gelince hata yapma şansı olmuyor o yüzden şaşırdım üstadHata demeyelim. Sadece @tekkan ın da dediği gibi olsa daha güzel olur bence. Ana sayfada konunun ne olduğunu anlarsak ona göre ilgilileri gelir. Hem sorunuza daha hızlı cevap alırsınız hem de daha anlaşılır olur.
Ağzınıza sağlık üstadYani sadece bu iki program üzerinden gitmek de pek doğru değil bence. Birçok alternatif var. İptv ile pek işim olmasada arada katığım için ben İPTV pro programı kullanıyorum. Ama buradaki tercihi etkileyen konuların yelpazesi geniş. Kimi görselliğie önem verir ve karışık bir kullanım sunsada kullanıdğı ugyulamayı beğenir. Kimi ne kadar sede olursa o kadar iyi diye beğenir. eklenecek liste sayısı kısıtlaması ve sınırsızlığı, kumanda fonksiyonu veya mobil ciharda dokunmatik hassaslığı gibi bir çok beğeni noktası var bu işin. Elbette öne çıkan uygulamar var ancak bazen insanın ruh hali ve beğenisi o kadar değişik oluyor ki hiç duyulmamış bir uygulamayı çok beğenebiliyor. Yani işin özü kendimden örnek vereyim, hiç bir uygulama yada programı denemeden karar vermem. Yıllardır kullandığım cihazlara o kadar çok şey yükleyip sildim ki hepsini toplasan birkaç terabayt diski doldurur. Hemen hemen hergün en az 2 uygulama denemesi yapıyorumdur hala. haa bunlardan hiç işime yaramayacak ama sırf merak için indirip denediklerim daha çoktur.
Talep ettiğiniz önerilere gelen uygulamaları mtlaka deneyin ve alternatifileri de araştırıp deneyin. Kendinize en uygun olanı yine kendiniz bulacaksınız.
Bende IPTV pro kullanıyorum tabii modlu olanı ama kendi panel üyeliğim için pro olmayan yani sadece IPTV kullanıyorumYani sadece bu iki program üzerinden gitmek de pek doğru değil bence. Birçok alternatif var. İptv ile pek işim olmasada arada katığım için ben İPTV pro programı kullanıyorum. Ama buradaki tercihi etkileyen konuların yelpazesi geniş. Kimi görselliğie önem verir ve karışık bir kullanım sunsada kullanıdğı ugyulamayı beğenir. Kimi ne kadar sede olursa o kadar iyi diye beğenir. eklenecek liste sayısı kısıtlaması ve sınırsızlığı, kumanda fonksiyonu veya mobil ciharda dokunmatik hassaslığı gibi bir çok beğeni noktası var bu işin. Elbette öne çıkan uygulamar var ancak bazen insanın ruh hali ve beğenisi o kadar değişik oluyor ki hiç duyulmamış bir uygulamayı çok beğenebiliyor. Yani işin özü kendimden örnek vereyim, hiç bir uygulama yada programı denemeden karar vermem. Yıllardır kullandığım cihazlara o kadar çok şey yükleyip sildim ki hepsini toplasan birkaç terabayt diski doldurur. Hemen hemen hergün en az 2 uygulama denemesi yapıyorumdur hala. haa bunlardan hiç işime yaramayacak ama sırf merak için indirip denediklerim daha çoktur.
Talep ettiğiniz önerilere gelen uygulamaları mtlaka deneyin ve alternatifileri de araştırıp deneyin. Kendinize en uygun olanı yine kendiniz bulacaksınız.
Merhaba AskerÖncelikle herkese merhaba
Bu tivimate isteyenler ya da bunun premiumu niye altın gibi değerli aranıyor ne özelliği var televizo da aynı şey değil mi aydınlatırsanız sevinirim saygılarımla