BilginSky 1.1 (UYGULAMA KAPANMIŞTIR!)

Eskiden dizi ve filmler platform klasörü altında daha derli topluydu. Apple TV+, Amazon,Disney,Netflix,Blu TV vs gibi. Şimdi hepsi karışık ama yine de güzel olmuş uygulama, tasarımı kaliteli, benzerlerinden farklı. Rec Box'tan sonra ikinci sıraya koyarım tasarım açısından.

Son düzenleme:
valla severek kullandıgım bir uygulamaydı ama açıkcası hayal kırıklıgı oldu eski versiyonun klasörlenmesi içerikleri filan çok iyidi zaten şımdılık ıçerıkler çok eksik şuan eskisi çalışsa eskıyı kullanırım eskısı apple klasöru yerlı dızı egitim vs çok doluydu görsel sadece iyi olan vavoo tv de sanırım içi doldurulur

50 mb lık bişe yok ama daha yeni net iyidi ya klasör klasör dizileri fılan

Bende uygulama açılmıyor. Giriş ekranı geliyor kayıttan sonra kapanıp tekrar açıyor uygulama sürekli

valla box da kurdum çalışıyor bu arada sanırım bu sefer tv kısmı öne çıkıcak hatta bugün deneyenler vavoo paneli yayınlarını maç sonu yazarsa görmüş oluruz iyi kötü şu haliyle ve boyutuyla dizi film eskisinin yanından geçemez zaten eskisinın yanından o konuda hiçbirisi geçemez netflix 6 7 dıls eçenek tv dızılerı tum platofrmlar ayrı klasör fılan başka bir seviyeydi

mibox v2 de kurulum gerçekleşti ama ana ekranda uygulama gözükmüyor, yüklü uygulamalara gidip ordan çalıştırabiliyorum

mibox v2 de kurulum gerçekleşti ama ana ekranda uygulama gözükmüyor, yüklü uygulamalara gidip ordan çalıştırabiliyorum
Evet, Google Play'den Sideload Launcher yükledim, daha kolay girebilmek için.

Ekli dosyalar

• IMG_20250114_100746.jpg
    IMG_20250114_100746.jpg
    212.2 KB · Görüntüleme: 47
valla box da kurdum çalışıyor bu arada sanırım bu sefer tv kısmı öne çıkıcak hatta bugün deneyenler vavoo paneli yayınlarını maç sonu yazarsa görmüş oluruz iyi kötü şu haliyle ve boyutuyla dizi film eskisinin yanından geçemez zaten eskisinın yanından o konuda hiçbirisi geçemez netflix 6 7 dıls eçenek tv dızılerı tum platofrmlar ayrı klasör fılan başka bir seviyeydi
Ben dünkü maçın 2.yarısını panellerden birinde seyrettim. Yanlış hatırlamıyorsam watched idi. Çok iyiydi. Sıfır donma sıfır takılma.

beğenmeyenlerin aksine ben tasarımı ve filmlerin kalitesini beğendim. bu gibi uygulamaların sorunu uzun soluklu olmaması bundan ötürü reklam vs ne varsa tıklayın. emeği geçenlere teşekkür ediyoruz

Konuyu görüntüleyenler

Geri