BLackEagLe38
Üye
- Konular
- 2
Moderatör
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kim yaptıysa ona gitsin mesaj o zamanGüzel uygulama yapmışlar. Ben beğendiğim için paylaştım. Bana ait değil yanlış anlaşılmasın![]()
Paylaşımlarınız için teşekkür ederimBilginSky 1.0 Sürümü yayınlandı
İndirme Linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu yenisi onu sil bunu kur o bittiBende uygulama açılmıyor. Giriş ekranı geliyor kayıttan sonra kapanıp tekrar açıyor uygulama sürekli
Tekrar bu linki indirdim. Bu şekilde kalıp başa atıyor . Logo geliyor tekrar bu ekrana geliyor açılmıyorbu yenisi onu sil bunu kur o bitti
Evet, Google Play'den Sideload Launcher yükledim, daha kolay girebilmek için.mibox v2 de kurulum gerçekleşti ama ana ekranda uygulama gözükmüyor, yüklü uygulamalara gidip ordan çalıştırabiliyorum
Ben dünkü maçın 2.yarısını panellerden birinde seyrettim. Yanlış hatırlamıyorsam watched idi. Çok iyiydi. Sıfır donma sıfır takılma.valla box da kurdum çalışıyor bu arada sanırım bu sefer tv kısmı öne çıkıcak hatta bugün deneyenler vavoo paneli yayınlarını maç sonu yazarsa görmüş oluruz iyi kötü şu haliyle ve boyutuyla dizi film eskisinin yanından geçemez zaten eskisinın yanından o konuda hiçbirisi geçemez netflix 6 7 dıls eçenek tv dızılerı tum platofrmlar ayrı klasör fılan başka bir seviyeydi