Beyaz Tv Ankara kanalı değil mi?

biofatih

Üye
Konular
4
Sevgili düzenleyici arkadaşlar bu kanal ulusal bir kanal değildir Ankara kanalıdır, yerel kanallar içinde gösterirsek daha güzel olacak diye düşünüyorum, katılırsınız katılmasınız bilemem tabi.

(Edit: Başlık ve giriş yanlış anlaşılma üzerine değiştirildi)

Son düzenleme:
tkgs otomatik olarak ulusal kanallar arasına koyuyor hatta standart uydu listesinde 6. sırada çıkıyor büyük yerlerden torpilli olunca böyle oluyor. ulusal kanallar ne yapıyorsa aynısını yapmaya çalışıyor orjinal bir içerikleri yok sadece sahibinin sesi programları var bildiğim kadarıyla

Her ne kadar izleme alanıma asla girmeyecek olsa da;
Sevgili düzenleyici arkadaşlar bu kanal ulusal bir kanal değildir Ankara kanalıdır, lütfen bu kanala ulusal bir kanal muamelesi yapmayın Allah aşkına, diğer yerel kanallara ayıp oluyor;)
Çok şey derim de hesabım kapanır dinazorpark diyim anlayan anlar

Ankara hiç sevmem 1940 ların New Yorku daha modern
Dağ taş başka bir şey yok 🙄

Edge kullanırım... Chrome ve Brave kurmak için.
Kanal düzenleyici kullanırım... Beyaz ve akit silmek için.
şiiri burada noktalarım... hesabımın selameti için. :D

Sevgili düzenleyici arkadaşlar bu kanal ulusal bir kanal değildir Ankara kanalıdır, lütfen bu kanala ulusal bir kanal muamelesi yapmayın Allah aşkına, diğer yerel kanallara ayıp oluyor;)
Madem Ankara kanalı, güzel bir Aspava belgeseli çeksinler. :)

Kardeş ikidir konu açıyorsun, iki konuda da siyasi amaç için açıyorsun. Bu forum siyasi durumlar için açıldıysa buyur tartışalım ama siyaset için açılmadı. Yazılarında küçük küçükte olsa siyasete girerek destekçi bulup olayı büyütüyorsun. Yapma kardeşim sıkıntı olur. Biz burda teknoloji ve teknolojinin yaşantımızda ki yerini konuşuyoruz. İçeriye siyaset sokma.

Kardeş ikidir konu açıyorsun, iki konuda da siyasi amaç için açıyorsun. Bu forum siyasi durumlar için açıldıysa buyur tartışalım ama siyaset için açılmadı. Yazılarında küçük küçükte olsa siyasete girerek destekçi bulup olayı büyütüyorsun. Yapma kardeşim sıkıntı olur. Biz burda teknoloji ve teknolojinin yaşantımızda ki yerini konuşuyoruz. İçeriye siyaset sokma.
Siyasi? Ne alaka anlamadım, öyle bir amaç ve arayış içinde değilim beğeni derdim de yok sadece fikirlerimi belirtiyorum, herkes aynı doğrultuda düşünmek zorunda değil tabi herkesin fikrine saygım var.
Yanlış anlaşılmadan ötürü başlık ve giriş düzeltildi.

Son düzenleme:

Geri