Ben M3u listesi

myway usta,
Bu YT canlı yayın linklerini VideoID veya ChannelID ile de çekebilen linkler oluşturmak zor mu yoksa sakıncaları mı var ?
@myway usta,

Bu . ile başlayan linklerinizi YouTube ChannelID ve VideoID ile çekebilen hale dönüştürebiliyor musunuz acaba?

youtube kanalları güzel olmus elinize saglık.
id olarak degil direkt uzun google kaynaklı link eklemiş arkadas ama benim bildigim o linkler tokenli yani günlük linki yenilemeniz gerekmiyor mu?
birde yayınlar en dusuk kaliteden baslayıp sonradan netleşiyor cözünürlük artıyor ya bunu bilerek yaptınız muhtemelen yani yavaş baglantılar için ama yayının direkt 1080p baslamasını saglayan bi kod vardı onu bulamadım.
yani;
olan linki
gibi bi kod girince 1080p olarak başlıyor onu beceremedim.

youtube kanalları güzel olmus elinize saglık.
id olarak degil direkt uzun google kaynaklı link eklemiş arkadas ama benim bildigim o linkler tokenli yani günlük linki yenilemeniz gerekmiyor mu?
birde yayınlar en dusuk kaliteden baslayıp sonradan netleşiyor cözünürlük artıyor ya bunu bilerek yaptınız muhtemelen yani yavaş baglantılar için ama yayının direkt 1080p baslamasını saglayan bi kod vardı onu bulamadım.
yani;
olan linki
gibi bi kod girince 1080p olarak başlıyor onu beceremedim.
yayınlar sizin internet hızınıza göre otamatık acar 1080 de olur 720 de 480 de 360 da tamamen sizin internet hızınızla alakalı

Şu listeye A Para, Lider Haber ve VAV TV youtube canlı tv yayınları da eklenseydi daha süper olacaktı.

@myway usta,
eğer yapabiliyorsanız işinize yarar belki

A Para

A News

Lider Haber TV

VAV TV

Geri