Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@myway usta,vav ve eko türk harıcı listede mevcut
@myway usta,myway usta,
Bu YT canlı yayın linklerini VideoID veya ChannelID ile de çekebilen linkler oluşturmak zor mu yoksa sakıncaları mı var ?
Televizo da.izlenirmi ustamne gibi bi sorun anlamadım
#EXTINF:-1,MyWay Tv
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
http://104.238.23.182/yt1/toplu_m3u.php bu adres te youtube kanalarını m3u8 cevirilen kanallar listesi
Süper olmuş eline sağlıkBen acemiyim bir M3u listesi yaptım acaba eksiklerim nelerdir yardımcı olursanız sevinirim
yayınlar sizin internet hızınıza göre otamatık acar 1080 de olur 720 de 480 de 360 da tamamen sizin internet hızınızla alakalıyoutube kanalları güzel olmus elinize saglık.
id olarak degil direkt uzun google kaynaklı link eklemiş arkadas ama benim bildigim o linkler tokenli yani günlük linki yenilemeniz gerekmiyor mu?
birde yayınlar en dusuk kaliteden baslayıp sonradan netleşiyor cözünürlük artıyor ya bunu bilerek yaptınız muhtemelen yani yavaş baglantılar için ama yayının direkt 1080p baslamasını saglayan bi kod vardı onu bulamadım.
yani;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.olan linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gibi bi kod girince 1080p olarak başlıyor onu beceremedim.
buna url ne zaman eklenecek acaba? yada eklenecekmi?Ben acemiyim bir M3u listesi yaptım acaba eksiklerim nelerdir yardımcı olursanız sevinirim
Eline Sağlık, Mükemmel Olmuş Sanki dipsiz kuyu maşallah yok yokBen acemiyim bir M3u listesi yaptım acaba eksiklerim nelerdir yardımcı olursanız sevinirim
Abi helal sana ya . O nasıl liste. Film birakmamissin masallahBen acemiyim bir M3u listesi yaptım acaba eksiklerim nelerdir yardımcı olursanız sevinirim