Beinsport 4K yayınları

max0007

Paylaşımcı
Puan 36
Çözümler 0
@max0007
Sadece maç seyretmek için bir komşum dev ekran (65 yada 70') xioami marka 4k bir TV aldı.

Tabi hemen arkasından da bs üyeliği. Ancak maçları 1080 pi değilde 4k seyretmek istediğinden bs müşteri hizmetlerini aramış.

Onlarda LNB değişimi için 2.000 TL. Aylık'ta 60 TL. Gibi bir ücret istemişler.

Az önce beni arayıp sordu "değer mi ?" diye.

Valla bs 4k aboneliğim olmadığı için, hiç legal bs 4k yayın seyretmedigim için bir şey diyemedim.

Siz ne düşünüyorsunuz ? Değer mi ?

Site yönetiminin eli ayağı birbirine girerek konuyu okuduğuna yeminederim ama kanitlayamam

Site yönetiminin eli ayağı birbirine girerek konuyu okuduğuna yeminederim ama kanitlayamam
klashdlakjsldkashdlasjkdh

cloudstream indirsin var orda 4k yayınlar. harciyacağı parayı burs versin birilerine onun verine. çapulcu kurumlara para kaptırmasın.

Gerçek 4k yayın sadece 3 büyük takıma ait İstanbul da oynanan maçlarda veriliyor

aboneliği iptal edebiliyorsa iptal etsin
hergün deli gibi ararlar nasılsa
istediğini o zaman alabilir

her hafta 4 maç 4k oluyor kalite bein1 den daha iyi ama değer mi tartışmalı. bireysel çanağı varsa lnb yi yarı hatta çeyrek fiyatına kendi alıp takabilir ama servis yine biraz değişim ücreti alır

Sadece maç seyretmek için bir komşum dev ekran (65 yada 70') xioami marka 4k bir TV aldı.

Tabi hemen arkasından da bs üyeliği. Ancak maçları 1080 pi değilde 4k seyretmek istediğinden bs müşteri hizmetlerini aramış.

Onlarda LNB değişimi için 2.000 TL. Aylık'ta 60 TL. Gibi bir ücret istemişler.

Az önce beni arayıp sordu "değer mi ?" diye.

Valla bs 4k aboneliğim olmadığı için, hiç legal bs 4k yayın seyretmedigim için bir şey diyemedim.

Siz ne düşünüyorsunuz ? Değer mi ?
4K yayın izlemek için özel bir LNB türü seçmenize gerek yoktur

Piyasada satılan standart (Universal) LNB'lerin tamamı 4K yayınları sorunsuz bir şekilde aktarabilir. LNB'ler yalnızca uydudan gelen frekans sinyallerini toplar ve dönüştürür; sinyalin içindeki yayının HD mi yoksa 4K (Ultra HD) mi olduğu LNB'yi ilgilendirmez.

4K yayın izlemek için özel bir LNB türü seçmenize gerek yoktur

Piyasada satılan standart (Universal) LNB'lerin tamamı 4K yayınları sorunsuz bir şekilde aktarabilir. LNB'ler yalnızca uydudan gelen frekans sinyallerini toplar ve dönüştürür; sinyalin içindeki yayının HD mi yoksa 4K (Ultra HD) mi olduğu LNB'yi ilgilendirmez.
digiturk 4k için mdu şart

Geri