(⚠️Bakımda⚠️) 📺Legal IPTV/M3U Liste - 180 Kanal - Türkiye, Azerbaycan, KKTC - CanlıTVme

Kanallar gayet güzel çalışıyor ssiptv de açılmayan Kanallar da açılıyor
🧿Nazar değmesin diyelim o zaman:D
ssiptv'de neden çalışmadığını anlayamamıştım, kendiliğinden düzeldiyse ne güzel.
Belki de listeden değil de sunucudan kaynaklı bir şey vardı.

Ustam önce elinize sağlık valla sorunsuz izliyoruz. Bir sorum olacak bazı kanalların kalitesi kötü bunların kalitelerini yükseltme imkanınız varmıdır ?

İsmail turret reis bilgin olsun gidip gidip geliyor elektrik bir gidiyor bir geliyor bir gidiyor bir geliyor bilgine 🥹
bende bi randiman alamadim bu linkten bi var bi yok
Biliyorsunuz bu paylaşımları workers vs. gibi ücretsiz servisler üzerinden yapmaya çalışıyorum, workers yerine ücretsiz hosting kullananan başka paylaşımcılar da var ve o ücretsiz hostingler de zamanla kapanıyor ya da başka sorunlar oluyor.
Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler.
Bu linkte beklentimin çok üstünde bir kullanım yoğunluğu oluştuğu için aynı anda çok fazla istek geldiği zamanlarda sistem token almada sıkıntı yaşıyor, darboğaz oluyor ve bir süre cevap veremiyor.
Bu sebeple bahsettiğiniz bir var bir yok durumu ortaya çıkıyor, bunun farkındayım ve çözmek için uğraşıyorum.

Buradan herkese belirtmiş olayım;
Ben "düzelttim" diyene kadar "açılmıyor" yazmamanızı rica ediyorum çünkü bir şey değiştirmeyecek ben halledene kadar.
Umarım kısa sürede halledebilirim ancak bu süre zarfında açılıp açılmama durumlarının o anki yoğunluğa bağlı olduğunu bilin.

İsmailturret emek veriyorsun biliyoruz eline sağlık bizimle paylasiyorsun teşekkür ederiz yayınların kalitesinde iyi sadece gidip geliyor tek sorun bu inşallah bu sorunu cözersin beklemedeyiz

Geri