ongunbayer
Paylaşımcı
- Konular
- 3
Yoğunluktan mı bilmiyorum, küçük bir teknik aksaklık olmuş sanırım, şimdi gelmiş olması lazım.
Elektrik geldi şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yoğunluktan mı bilmiyorum, küçük bir teknik aksaklık olmuş sanırım, şimdi gelmiş olması lazım.
Kanallar gayet güzel çalışıyor ssiptv de açılmayan Kanallar da açılıyor
Kaynaktan gelen en yüksek yayın hangisiyse onu sunuyorum, benim arttırma şansım yok.Ustam önce elinize sağlık valla sorunsuz izliyoruz. Bir sorum olacak bazı kanalların kalitesi kötü bunların kalitelerini yükseltme imkanınız varmıdır ?
4k yayin veren tek kanal var o da TRT1. Digerleri 720 ile 1080 arasinda degisiyor. Uydu yayininda bile 4k yayin veren kanal sayisi cok az.Ustam önce elinize sağlık valla sorunsuz izliyoruz. Bir sorum olacak bazı kanalların kalitesi kötü bunların kalitelerini yükseltme imkanınız varmıdır ?
Bende çalışıyorçalışmıyor ismail hocam
bilgisayardan izleyemiyorumBende çalışıyor![]()
Hangi player ile deniyorsunuz?bilgisayardan izleyemiyorum
İsmail turret reis bilgin olsun gidip gidip geliyor elektrik bir gidiyor bir geliyor bir gidiyor bir geliyor bilgine![]()
Biliyorsunuz bu paylaşımları workers vs. gibi ücretsiz servisler üzerinden yapmaya çalışıyorum, workers yerine ücretsiz hosting kullananan başka paylaşımcılar da var ve o ücretsiz hostingler de zamanla kapanıyor ya da başka sorunlar oluyor.bende bi randiman alamadim bu linkten bi var bi yok
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.