(⚠️Bakımda⚠️) 📺Legal IPTV/M3U Liste - 180 Kanal - Türkiye, Azerbaycan, KKTC - CanlıTVme

Bol bol dua alacaksın benim çanak anten yok miboxtan canlı kanalları izliyorum eline emeğine sağlık inşallah bir daha problem yaşamayız 🙏

çok sağol yeniden çalışıyorrr
Adamsın calisiyor
Bol bol dua alacaksın benim çanak anten yok miboxtan canlı kanalları izliyorum eline emeğine sağlık inşallah bir daha problem yaşamayız 🙏
Teşekkür ederim, iyi seyirler dilerim.
İnşallah uzun bir süre daha fazla önlem almazlar demek istiyorum ama muhtemelen buralardan haberdarlardır.
Bu listeyi ilk paylaştığımdan bu yana 3 ay geçmiş, başka bir konuda paylaşmıştım hatta öncesinde 1 sene kadar da kendim kullanmıştım.
Burada paylaştıktan sonra yoğun bağlantılar olması dikkatlerini çekmiş olabilir.
Bekleyip göreceğiz bakalım bunun da ne kadar daha dayanacağını.

Reis inşallah bir problem olmaz olmazsa bir watsapp grubu kurabiliriz ben gelirim yani o gruba herkes görmez biz rahat rahat izleyebiliriz bu arada sorunsuz kanallar çalışıyor sadece Kardelen TV çalışmıyor bilgin olsun eline emeğine saglik

Teşekkür ederim, iyi seyirler dilerim.
İnşallah uzun bir süre daha fazla önlem almazlar demek istiyorum ama muhtemelen buralardan haberdarlardır.
Bu listeyi ilk paylaştığımdan bu yana 3 ay geçmiş, başka bir konuda paylaşmıştım hatta öncesinde 1 sene kadar da kendim kullanmıştım.
Burada paylaştıktan sonra yoğun bağlantılar olması dikkatlerini çekmiş olabilir.
Bekleyip göreceğiz bakalım bunun da ne kadar daha dayanacağını.
Çok teşekkür ederiz, Emeğine ve Ellerinize Sağlık. Bol bol dua ve sevap kazanıyorsunuz ne güzel 😊🙏🏻👍🏻

Kim burada emeğini sergilese ilk baktığım şey BELGESEL kanalları,örneğin Viasat explore Türkçe mevcutmu diye bakıyorum çünkü linki bence maharet isteyen bir kanal sebebi bu isim altında başka kanal çıkabiliyor yada çalışmıyor bu güzel emeğinize birde Belgesellere önem verseniz,Belgeselciler tarafında tadından yenmeyecek.

Kim burada emeğini sergilese ilk baktığım şey BELGESEL kanalları,örneğin Viasat explore Türkçe mevcutmu diye bakıyorum çünkü linki bence maharet isteyen bir kanal sebebi bu isim altında başka kanal çıkabiliyor yada çalışmıyor bu güzel emeğinize birde Belgesellere önem verseniz,Belgeselciler tarafında tadından yenmeyecek.
İlk mesajda belirttiğim üzere bu listedeki kanalların kaynağı tek bir site.
Bu sitede bahsettiğiniz kanal yoksa listede de yoktur, benim bazı kanallara önem verip vermememle alakalı değil.
Bu kanalın eklenmesi isteğinizi site sahiplerine iletebilirsiniz, ya da istediğiniz kanalın yayınlandığı bir kaynak varsa belirtirseniz ona göre bir şeyler yapılabilir.

İsmailturret instagramin varmi reis sana nasıl ulaşabiliriz

Geri