İndirim🔥 Back4Blood (Epic Games Muhteşem Cuma - Siber Pazartesi)

Latte

Geliştirici
Konular
72
Arkadaşlar merhaba.

Ara sıra bile olsa oyun oynamayı seviyorsanız sevdiğiniz türden oyunları özellikle cazip indirimlerle satın alıp oynayabileceğinizde karar vermek için çok düşünmezsiniz. İşte ben de bu yüzden kardeşimin de satın alıp oynadığı ve benim çok sevdiğim bir oyun olan Left 4 Dead oyununun yaratıcılarından Turtle Rock Studios (Warner Bros. Games) tarafından 12.10.2021 tarihinde piyasa sürülen Back 4 Blood: Ultimate Sürüm oyununu satın alıp oynamaya karar verdim. %90 indirimle ₺399 yerine ₺39,90 gibi bir fiyatla diğer indirimli oyunlar gibi 3 Aralık'a kadar satışta. Back 4 Blood: Lüks Sürüm ise ₺37,50. Standart Sürüm ₺249'a satılıyorken bu fırsatlar kaçmaz. Üstelik daha önce satın aldığınız oyunlar varsa onlardan sağladığınız epic ödülleri de satın alırken kullanabilir ve çok daha ucuza satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Zombi öldürmeyi seviyorsanız kaçırmazsınız 🪚 🧟‍♂️ . Left 4 Dead 2 oyununu bir kere bile oynadıysanız bu oyunu da oynamak isteyeceğinize eminim. Neden sürekli aynı oyundan örnek veriyorsun derseniz o da bunun gibi ücret açısından Steam platformunda cüzi miktarlara satın alınıp oynanabilecek bir oyun olduğu için tabi ki. Bu yüzden pek çok kişi oyunu satın alıp oynamıştır.

53.3 GB bir dosya boyutu bulunuyor. En azından Epic Games veya Steam platformlarını kullananların kütüphanelerinde olmasından pişman olmayacakları bir oyun olabileceğini düşünüyorum.

Ekran grnts 2024 11 26 014157

Back 4 Blood: Ultimate Sürüm, ana oyunu, 4 karakterlik Savaş Görmüş Kostüm Paketini, ek dijital oyun öğelerini ve ayrıca gelecek üç indirilebilir içerik ve daha fazlasının yer aldığı yıllık pasoyu içerir.
Türler

Özellikler

Yama Notlarına göz atarak son içerik güncellemelerinden haberdar ol!

Back 4 Blood: Ultimate Sürümü satın al ve şunları elde et:​

• Temel Oyun
• Yıllık Paso: Yeni Hikâye, Oynanabilir Karakterler, Özel Mutasyon Geçirmiş Parazitli içeren üç yeni indirilebilir içerik ve daha fazlası
• 4 Savaş Görmüş Karakter Görünüm Paketi
• Oyun içi ek dijital öğeler: Nadir Bayrak, Amblem, Sprey, Unvan

Back 4 Blood​

Back 4 Blood, eleştirmenlerce beğenilen Left 4 Dead serisinin yaratıcılarının ellerinden çıkmış, heyecan verici bir eşli birinci şahıs nişancı oyunudur. Parazitlilere karşı verilen savaşın merkezindesin. Bir zamanlar insan olan bu korkunç yaratıklar, taşıdıkları ölümcül bir parazit yüzünden, son medeniyet kırıntısını bile mideye indirmek üzereler. İnsanoğlunun varoluşu tehlikedeyken, Parazitlileri ortadan kaldırıp dünyanın kontrolünü yeniden ele alma görevi sana ve arkadaşlarına kaldı.

Eşli Oyun Hikâyesi​

4 oyunculu eşli oyun hikâyesiyle gitgide zorlaşan görevlerde mücadele ederken hayatta kalabilmek için birlikte çalışmalısınız. Toplamda 3 arkadaşınla birlikte oyna veya tek başına savaşta ekibine liderlik et.
Özelleştirilebilir 8 Temizleyiciden birini seç ve gitgide güçlenen yaratıklara karşı stratejini geliştirmek için geniş ölümcül silah ve öğe yelpazesinden faydalan.

Çok Oyunculu Mücadeleci Oyun​

PVP savaşlarda arkadaşlarınla birlikte veya onlara karşı oyna. Bir Temizleyici ol veya taraf değiştirerek korkunç bir Parazitli olarak oyna. Her iki tarafın da kendine özgü silahları, becerileri ve yetenekleri vardır.

Olağanüstü Yeniden Oynanabilirlik​

Özelleştirilmiş desteler oluşturmana ve daha zorlu savaşların altından kalkmana olanak tanıyarak her defasında farklı bir deneyim yaşamanı sağlayan yepyeni bir "roguelike" kart sistemi.
Oyuncunun eylemlerine göre kendini ayarlayan Dinamik Oyun Yöneticisi sayesinde heyecanlı görevler, olağanüstü oynayış çeşitliliği ve aralarında mutasyon geçirmiş 7 metrelik elebaşlarının da bulunduğu güçlü Parazitli birlikleri seni bekliyor.

Geri