🚗 Aynı Marka, Aynı Model, Aynı Renk! Fıkra Gibi Olay 😅

BabaPro

Paylaşımcı
Konular
75

📍 Yer: Şanlıurfa, Suruç
👴 Kahraman: 72 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Mevlüt Polat
🛒 Olay: Alışveriş yapmak için oğlunun otomobiliyle çıktı ama eve dönerken yanlışlıkla manavın otomobiline bindi!

---

📝 Olayın Detayları

Mevlüt Polat, alışveriş yaptığı manav Şaban Bilgin’in aracını kendi otomobilinin yanında park etti.

Eşyaları aldıktan sonra yanlışlıkla aynı marka, aynı model ve renk olan manavın otomobiline bindi.

Eve gidince oğlunun "Baba, bu araba benim değil!" demesiyle hatayı fark etti.

Kısa bir şaşkınlık sonrası Polat, otomobili geri götürdü ve manav Şaban Bilgin’e teslim etti.

---

💬 Tarafların Yorumları

Mevlüt Polat:
"Yanlışlıkla Şaban’ın otomobiline binip eve gitmişim. Oğlum fark edince hatamı anladım."

Şaban Bilgin (Manav):
"Müşteri aynı zamanda akrabamız. Aracı alıp direkt eve gitmiş. Bana korna da çalmış ama farkına varmadım."

---

😂 Özet

Olay tam bir fıkra gibi!

İki araba da aynı renk, model ve marka olunca karışıklık kaçınılmaz olmuş.

Hem gülümseten hem de biraz “dikkat et!” mesajı veren bir durum.

Reis suruç'tan daha beş dakika önce geldim, böyle bir olay olsaydı mevlüt amca anlatırdı bana.

📍 Yer: Şanlıurfa, Suruç
👴 Kahraman: 72 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Mevlüt Polat
🛒 Olay: Alışveriş yapmak için oğlunun otomobiliyle çıktı ama eve dönerken yanlışlıkla manavın otomobiline bindi!

---

📝 Olayın Detayları

Mevlüt Polat, alışveriş yaptığı manav Şaban Bilgin’in aracını kendi otomobilinin yanında park etti.

Eşyaları aldıktan sonra yanlışlıkla aynı marka, aynı model ve renk olan manavın otomobiline bindi.

Eve gidince oğlunun "Baba, bu araba benim değil!" demesiyle hatayı fark etti.

Kısa bir şaşkınlık sonrası Polat, otomobili geri götürdü ve manav Şaban Bilgin’e teslim etti.

---

💬 Tarafların Yorumları

Mevlüt Polat:
"Yanlışlıkla Şaban’ın otomobiline binip eve gitmişim. Oğlum fark edince hatamı anladım."

Şaban Bilgin (Manav):
"Müşteri aynı zamanda akrabamız. Aracı alıp direkt eve gitmiş. Bana korna da çalmış ama farkına varmadım."

---

😂 Özet

Olay tam bir fıkra gibi!

İki araba da aynı renk, model ve marka olunca karışıklık kaçınılmaz olmuş.

Hem gülümseten hem de biraz “dikkat et!” mesajı veren bir durum.
Plakalarda mi aynıydı acaba devrem 😀

90 lı yıllarda sıkça yaşanan olay, neredeyse tüm Broadwayler beyaz, Flashlar kremdi, benim araç anahtarım, başka Flashı benim araçtan daha kolay açardı ama kontak zorlanır, yine de çalıştırırdı. Yaşanmıştır, çok kişiden de benzerini duydum

Geri