Avrupa'dan IPTV ye ağır darbe

ps511903

Üye
Konular
4
Gerçeklik payı nedir bilmiyorum haberlerde gördün benzer bir olay ülkemizde yaşansa kullanıcılar da ceza alırımı bi arkadaş 'ben 16 yıldır IPTV kullanıyorum başıma hiç bişey gelmedi' demişti.

Ekli dosyalar

• IMG_20241228_121640.jpg
    IMG_20241228_121640.jpg
    195.6 KB · Görüntüleme: 136
Gerçeklik payı nedir bilmiyorum haberlerde gördün benzer bir olay ülkemizde yaşansa kullanıcılar da ceza alırımı bi arkadaş 'ben 16 yıldır IPTV kullanıyorum başıma hiç bişey gelmedi' demişti.
bunlar yeni değil ki uzun zamandır bu tür baskınlar yapıyorlar ama bu işe yasal düzenleme şart yoksa enellemek zor evinde sunucu özellikli basit bir uydu alıcısı aolan kişi de bu işi yapar

Boş haberler. Bu Türkiye'ye mahsus bir konu değil tüm dünyada iptv var. Yayını verenleri bir kapatıyorlar sonra yine türüyorlar. Bunları bitirmek için interneti dünyada yok etmek lazım oda olmayacak. Teknolojinin hep artısı olmaz illa eksi yönleri de olacak. Kısaca bitmez.

Türkiye yıllardır tweeter-instagram-youtube yasaklıyor..Kimi englledi,hiçkimseyi..Eve kim baskın yapabilir ayrıca,neye dayanarak?Beinsportu kim izleyecek bu maaşlarla?Kim istemez takılmadan kaliteli yayın izlemeyi.Benim kayınpederim fanatik fenerli,çıktığı günden beri cine5-ligtv-beinsport aralıksiz alir.1 saniye kesintiye tahammülü yok adamın,öyle fanatik..O bile kaçağa döndü.Bende beinconnect var hediye geldi tvden ama izlemiyorum verdim arkadaşa.Kaçak daha tatlı…

Önüne geçilebilecek bir mevzu değil.

Geri