atmaca1949
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Usta ellrine sağlık bende açmıyor yaaKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hahaha teşekkür ediyorum hocam, "siz kime nasıl yaklaşırsanız o da size öyle yaklaşır" felsefesi ile yoluma devam ediyorum. Ben güzel yaklaşayım ki banada güzel yaklaşılsın.Patr0n Maşallahın var her tarafa yetişiyorsun Takdir ediyorum Uslubunuz da hiç kimseyi kırmayacak şekilde Bravoo![]()
yazdıgım yanlış anlaşılmasın tabiki diger sayfada güzel ama reklamlar cinsellik içeriyor sadece sorunbu seni burda görmekten mutluyumS.A @ertan1 arkadaşım hiç bir yere iyi veya kötü diyemem her yerin bi usulü kaidesi var benim için fark etmiyor elimden geldiyince yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara ama buranında sevyeside çok güzel Allah bozmasın Saglıklı Günler dilerim ..
eline emeğine sağlıkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Elleriniz dert görmesinKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler emeğine sağlık ustam "Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.