- Konular
- 205
Net Tv'de izleyebilirsiniz.
Sinetech Drive İndirme Linki
Alternatif İndirme Linki
Eski bir FBI ajanı, tehlikeli dünyaya geri çekilirken kendini beklenmedik olayların içinde bulur. Bu, eski ortağının yeğeninin yardım istemesiyle başlar. Genç kız, geçmişte büyük başarılara imza atmış olan bu ajanın kapısını çalar ve amcasının ortadan kaybolduğunu dile getirir. Ajan, sessiz ve huzurlu bir emeklilik hayatı sürerken bir anda geçmişindeki aksiyon dolu günlere geri döner. Eski ortağının kayboluşuyla ilgili gizemi çözmek için kolları sıvar. Ancak bu süreçte kendisini karmaşık ve tehlikelerle dolu bir ağın içinde bulur. Araştırmalar ilerledikçe, işler daha da karmaşıklaşır ve ajan, hem geçmiş hesaplaşmalarla hem de yeni düşmanlarla yüzleşmek zorunda kalır. Unutulmuş sırlar, yıllar sonra tekrar su yüzüne çıkar ve ajan yeteneklerini sınırların ötesinde kullanmak zorundadır. Film, aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitlerken, sürükleyici hikayesiyle de dikkat çeker. Her köşe başında yeni bir tehlike bekliyor gibi görünse de, ajan eski dostluklar ve kendi tecrübeleri sayesinde adım adım amacı doğrultusunda ilerler. Bu film, izleyicilere sürükleyici bir macera sunuyor ve hikayenin derinliklerine indikçe izleyiciyi soluksuz bırakıyor.