Arvio "yeni nesil medya merkezi"

metevision

Üye
Puan 34
Çözümler 0
@metevision

49116.png49114.png49129.png49126.png49127.png49128.png​

ARVIO - Android TV için Medya Merkezi​

Modern ve güzel bir arayüze sahip, Android TV için bir medya merkezi uygulaması. Medya kitaplığınızda gezinin, içerik keşfedin ve yapılandırdığınız kaynaklardan videolar oynatın.

Özellikler​

• Canlı TV (IPTV) - Grup navigasyonu ve mini oynatıcı ile M3U oynatma listesi desteği
  • Katalog Yönetimi - Dahili + özel Trakt/MDBList katalogları ve sipariş kontrolleri.
  • ARVIO Cloud (İsteğe bağlı) - Profiller, eklentiler, kataloglar ve IPTV yapılandırması için bulut senkronizasyonlu QR kodlu oturum açma.
  • Stremio Eklenti Desteği - Favori eklentilerinizi bağlayın
  • Medya Tarayıcı - TMDB meta verileriyle içeriklere göz atın ve keşfedin
  • Güzel kullanıcı arayüzü - D-pad/uzaktan kumanda için optimize edilmiş modern yatay satır tarama.
  • Trakt.tv Entegrasyonu - İzleme geçmişini cihazlar arasında senkronize etme
  • İzleme Listesi - Daha sonra izlemek üzere öğeleri kaydet
  • Çoklu profil - Hesap başına birden fazla kullanıcı profili
  • Altyazı ve Ses - Dil seçeneğiyle birden fazla ses parçası
  • İzlemeye Devam Et - Kaldığınız yerden devam edin
  • Otomatik oynatma - Sonraki bölüm geri sayımla otomatik olarak oynatılır.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Addons tavsiyeleri yazılırsa iyi olur.

Mete hocam
Öncelikle emeğine sağlık
teşekürler
program sana mı ait anlayamadım kusura bakma lütfen
Öyle ise çok fazla alışmak istemiyorum çünkü bir süre sonra ücretli olabiliyor onu soracaktım senin ise var mı böyle bir düşüncen

Mete hocam
Öncelikle emeğine sağlık
teşekürler
program sana mı ait anlayamadım kusura bakma lütfen
Öyle ise çok fazla alışmak istemiyorum çünkü bir süre sonra ücretli olabiliyor onu soracaktım senin ise var mı böyle bir düşüncen
Program stremio,nuvio gibi bağımsız bir proje

Ekli dosyayı görüntüle 22546Ekli dosyayı görüntüle 22547Ekli dosyayı görüntüle 22548Ekli dosyayı görüntüle 22549Ekli dosyayı görüntüle 22550Ekli dosyayı görüntüle 22551​

Modern ve güzel bir arayüze sahip, Android TV için bir medya merkezi uygulaması. Medya kitaplığınızda gezinin, içerik keşfedin ve yapılandırdığınız kaynaklardan videolar oynatın.

Özellikler​

• Canlı TV (IPTV) - Grup navigasyonu ve mini oynatıcı ile M3U oynatma listesi desteği
  • Katalog Yönetimi - Dahili + özel Trakt/MDBList katalogları ve sipariş kontrolleri.
  • ARVIO Cloud (İsteğe bağlı) - Profiller, eklentiler, kataloglar ve IPTV yapılandırması için bulut senkronizasyonlu QR kodlu oturum açma.
  • Güzel kullanıcı arayüzü - D-pad/uzaktan kumanda için optimize edilmiş modern yatay satır tarama.
Gayet faydalı ve mükemmel bir proje olmuş,eline emeğine sağlık kral

Ben tam anlıyamadım bu uygulamayı.
Yani şimdi bunu kurduğumda m3u listeleri ekleyeceksem bana bir extrası yok.zaten televizio OTTvesaire alternatif çok. Bilale anlatır gibi düşünürsek şayet cloudstream gibi depo ekleme imkanı varsa tamam derim. Peki bunları ekliyebiliyorsak kaynaklar nelerdir özellikle Türkçe kaynaklar.

Son düzenleme:
Ben tam anlıyamadım bu uygulamayı.
Yani şimdi bunu kurduğumda m3u listeleri ekleyeceksem bana bir extrası yok.zaten televizio OTTvesaire alternatif çok. Bilale anlatır gibi düşünürsek şayet cloudstream gibi depo ekleme imkanı varsa tamam derim. Peki bunları ekliyebiliyorsak kaynaklar nelerdir özellikle Türkçe kaynaklar.
Açık kaynaklı geliştirilen proje,
Güzelliği m3u listelerini ve stremio,nuvio eklentilerini aynı anda desteklemesi.
Bulut sekronu sayesinde istediğin cihazda kaldığın yerden devam et özelliği.

Eline sağlık güzel bir uygulama ;)

Torrentio gibi bazı stremio eklentilerinin çalışması güzel, hatta kendi deneyimime göre içerikleri stremio ya göre daha hızlı oynatmaya başlıyor, hangi eklenti destekliyor bilemedim ama seçilen içerikte varsa Türkçe dublajda oluyor, başarılı bir uygulama, paylaşım için teşekkürler 🙏

güzel uygulama türkçe dublaj hangi eklenti kullanacağız yoksa bütenleşik olarak bu desteği varmı?

Güzel bir alternatif teşekkürler, tek eksiği (ya da ben keşfedemedim) tek m3u listesi kabul etmesi.

Arayüz güzel biraz lumeraya benziyor. Lumera gibi stremio hesabını bağlayıp stremio hesabındaki kurulu eklentilerini otomatik içeri cekseymis on numara olurmuş. Yinede eklentileri tek tek kurmak isteyen içinde tabiki kullanışlı.

Torrentio gibi bazı stremio eklentilerinin çalışması güzel, hatta kendi deneyimime göre içerikleri stremio ya göre daha hızlı oynatmaya başlıyor, hangi eklenti destekliyor bilemedim ama seçilen içerikte varsa Türkçe dublajda oluyor, başarılı bir uygulama, paylaşım için teşekkürler 🙏
Hocam Türkçe dublaj olayını ben çözemedim. Hiç bir içerikte dublaj bulamadım. Kullandığınız eklentiler nedir?

Bu linkteki Stremio eklentilerini kullanabilirsiniz.
@metevision un burada paylaştığı linkteki eklentilerden kurabildiklerim üzerinden programı denedim.

Bir içerik başlattığınızda altyazı bölümünde audio sekmesine tıkladığınızda destekliyorsa Türkçe dublaj seçeneğini seçebiliyorsunuz.

İçerik başlatırken Sources e tıklatıp, kaynak olarak IPTV Series VOD seçildiğinde Türkçe dublaj varsa geliyor sanırım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260330-151220.png
    Screenshot_20260330-151220.png
    113.4 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_20260330-151141.png
    Screenshot_20260330-151141.png
    50.7 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_20260330-151123.png
    Screenshot_20260330-151123.png
    21.3 KB · Görüntüleme: 124
Uygulama çok iyi özellik içeriği yeterli ve doğru eklentilerle oldukça işlevsel. Paylaşım için teşekkürler 🤝🏻

Ekli dosyayı görüntüle 22546Ekli dosyayı görüntüle 22547Ekli dosyayı görüntüle 22548Ekli dosyayı görüntüle 22549Ekli dosyayı görüntüle 22550Ekli dosyayı görüntüle 22551​

Özellikler​

Emeğine sağlık usta teşekkürler

dublaj yok yapabilen varmı?

dublaj yok yapabilen varmı?
Hocam ayarlarda Content Language, default Audio kısımlarını Turkish yap dublaj eğer varsa otomatik seçiyor.

Bende de Torrentio eklentisi bir geliyor bir gidiyor böyle birşey yaşayan var mı?

Bu uygulama datalarına uygun repo yapılmadan trdublaj bulunmaz arkadaslar. Nuvio dublaj eklentisi dahi uyumsuz burada...Stemio eklentilerine tr altyazıyla izleten ve m3u liste oynatıcı bir uygulama .

Geri