Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam çok karışık yazmışsınız, aşağıya adım adım daha anlaşılır halini yazdım. Dediğinizi denemeden önce sormak istiyorum: Bu işlemde Mega Cubo sadece cihazın default iptv oynatıcısı haline mi gelecek yani?ilk önce uygulamayı diğer uygulamalar üzerinde gosteriyoruz ve bu uygulamada aç diyoruz arka planda oynat seçeneğini istemiyoruz uygulama ülke seç diyor ve M3u yüklüyor paylaşımları her iki seçeneği kapatıyoruz mini player devre dışı olacak useragent kodi olacak Youtube arama aktif olacak uygulamada temizleme bölümünden temiyleyin en sonda tam ekran seçeneğini aktif ediyoruz
artık bundan sonra bu uygulamayla işimiz olmayacak cinku bu uygulamaya liste yuklemicez kullanmicaz çünkü diğer bütün uygulamaları bunun uzerin acicaz arka planda M3u IPTV uygulamasini kullanmicaz nasıl yapacağınızı açıkladım...
Şimdi benim ne demek istedegimi anliyacaksiniz
Youtube dan bir müzik video açın oynatım hızına ve sese dikkat edin
aynı videoyu mega cubo apk dediğim ayarları yaptıktan sonra izleyin arada ne kadar fark olduğunu göreceksiniz
ve artık hangi liste olursa olsun IPTV sorunsuz izleyebileceksiniz
İYİ SEYİRLER....
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Dediğiniz ayarı yaptım, demek istediğim youtube veya megacubo dan video izlemek arasında bir fark göremedimMega cubo
ben sizin açtığınız konulardan hiçbirşey anlamıyorum anlatımınız berbat . Üsteli anlattığınız şeyi bildiğim halde anlamıyorum . Kusura bakmayın.ilk önce uygulamayı diğer uygulamalar üzerinde gosteriyoruz ve bu uygulamada aç diyoruz arka planda oynat seçeneğini istemiyoruz uygulama ülke seç diyor ve M3u yüklüyor paylaşımları her iki seçeneği kapatıyoruz mini player devre dışı olacak useragent kodi olacak Youtube arama aktif olacak uygulamada temizleme bölümünden temiyleyin en sonda tam ekran seçeneğini aktif ediyoruz
artık bundan sonra bu uygulamayla işimiz olmayacak cinku bu uygulamaya liste yuklemicez kullanmicaz çünkü diğer bütün uygulamaları bunun uzerin acicaz arka planda M3u IPTV uygulamasini kullanmicaz nasıl yapacağınızı açıkladım...
Şimdi benim ne demek istedegimi anliyacaksiniz
Youtube dan bir müzik video açın oynatım hızına ve sese dikkat edin
aynı videoyu mega cubo apk dediğim ayarları yaptıktan sonra izleyin arada ne kadar fark olduğunu göreceksiniz
ve artık hangi liste olursa olsun IPTV sorunsuz izleyebileceksiniz
İYİ SEYİRLER....
28250 kanaldan 6200 kanal çalışıyormesela bu link gibi