artık paylaşım yok

Casper34

Üye
Konular
10
bazı üyeler rahatsız oldu galiba

Son düzenleme:
ilk önce uygulamayı diğer uygulamalar üzerinde gosteriyoruz ve bu uygulamada aç diyoruz arka planda oynat seçeneğini istemiyoruz uygulama ülke seç diyor ve M3u yüklüyor paylaşımları her iki seçeneği kapatıyoruz mini player devre dışı olacak useragent kodi olacak Youtube arama aktif olacak uygulamada temizleme bölümünden temiyleyin en sonda tam ekran seçeneğini aktif ediyoruz
artık bundan sonra bu uygulamayla işimiz olmayacak cinku bu uygulamaya liste yuklemicez kullanmicaz çünkü diğer bütün uygulamaları bunun uzerin acicaz arka planda M3u IPTV uygulamasini kullanmicaz nasıl yapacağınızı açıkladım...

Şimdi benim ne demek istedegimi anliyacaksiniz

Youtube dan bir müzik video açın oynatım hızına ve sese dikkat edin
aynı videoyu mega cubo apk dediğim ayarları yaptıktan sonra izleyin arada ne kadar fark olduğunu göreceksiniz
ve artık hangi liste olursa olsun IPTV sorunsuz izleyebileceksiniz

İYİ SEYİRLER....

Hocam çok karışık yazmışsınız, aşağıya adım adım daha anlaşılır halini yazdım. Dediğinizi denemeden önce sormak istiyorum: Bu işlemde Mega Cubo sadece cihazın default iptv oynatıcısı haline mi gelecek yani?

• Uygulama Ayarları:
    • Mega Cubo uygulamasını diğer uygulamaların üzerinde gösterecek şekilde ayarlayın.
    • Arka planda oynatma seçeneğini devre dışı bırakın.
    • Uygulama, ülke seçimi ve M3U listesi yüklemenizi isteyecektir. Bu seçenekleri kapatın.
    • Mini oynatıcıyı devre dışı bırakın.
    • "UserAgent" ayarını "Kodi" olarak değiştirin.
    • YouTube arama seçeneğini aktif hale getirin.
    • Uygulamanın "temizleme" bölümünden gereksiz dosyaları temizleyin.
    • Tam ekran oynatma seçeneğini etkinleştirin.
  • Uygulamanın Kullanımı:
    • Bu ayarları yaptıktan sonra artık Mega Cubo uygulamasını IPTV listesi yüklemek için kullanmayacaksınız. Bu uygulama, diğer tüm uygulamaları açmak için kullanılacak.
    • Mega Cubo üzerinden arka planda M3U IPTV uygulaması kullanmayacaksınız.
  • Farkı Test Etme:
    • YouTube'dan bir müzik videosu açın ve oynatma hızı ve ses kalitesine dikkat edin.
    • Aynı videoyu, Mega Cubo'da önerilen ayarları yaptıktan sonra izleyin.
    • Bu iki deneyim arasındaki farkı göreceksiniz ve bu şekilde IPTV listelerini sorunsuz izleyebileceksiniz.

aynen öyle bu uygulamayı kullanmicaz M3u iptv uygulamasini kullanicaz m3u8 format olucak link herhangi bir kanal üzerinde yayını durdurup geri alıyoruz yaklaşık 2 dakika kadar artı bu linki donmadan izliyebilirsin 😄😄😄😄

Cok tsklr ama benim hala anlamadigim yerler oldu acaba yaptiginiz ayarlari export yapip buraya yükleseniz olurmu programin icinde bu imkan var gördügüm kadariyla tsklr yine emekleriniz icin

Güzel paylaşım teşekkürler. Kullanışlı bir program. Listeniz yoksa bile normal kanalları izleyebilirsiniz.
Youtube videolarında pek bir fark göremedim, açıklayabilir misiniz?

ilk önce uygulamayı diğer uygulamalar üzerinde gosteriyoruz ve bu uygulamada aç diyoruz arka planda oynat seçeneğini istemiyoruz uygulama ülke seç diyor ve M3u yüklüyor paylaşımları her iki seçeneği kapatıyoruz mini player devre dışı olacak useragent kodi olacak Youtube arama aktif olacak uygulamada temizleme bölümünden temiyleyin en sonda tam ekran seçeneğini aktif ediyoruz
artık bundan sonra bu uygulamayla işimiz olmayacak cinku bu uygulamaya liste yuklemicez kullanmicaz çünkü diğer bütün uygulamaları bunun uzerin acicaz arka planda M3u IPTV uygulamasini kullanmicaz nasıl yapacağınızı açıkladım...

Şimdi benim ne demek istedegimi anliyacaksiniz

Youtube dan bir müzik video açın oynatım hızına ve sese dikkat edin
aynı videoyu mega cubo apk dediğim ayarları yaptıktan sonra izleyin arada ne kadar fark olduğunu göreceksiniz
ve artık hangi liste olursa olsun IPTV sorunsuz izleyebileceksiniz

İYİ SEYİRLER....

ben sizin açtığınız konulardan hiçbirşey anlamıyorum anlatımınız berbat . Üsteli anlattığınız şeyi bildiğim halde anlamıyorum . Kusura bakmayın.

Peki o zaman bende bundan sonra paylaşım yapmayim bari size kolay gelsin

bazi kisiler böyle yazdi diye alingan olmayalim karis diye kisi begenmek zorunda degil benim fikrimce

Geri