Armut.com Erişim engeli geldi

remixtik

Paylaşımcı
Konular
155
Armut.com isimli site üzerinden hizmet isteyenler istedikleri işi belirtiyor ve hizmeti verecekler de buradan ücret teklifi yapıyordu. Siteye BTK tarafından erişim engeli getirildi.

Kararın gerekçesi henüz bilinmiyor
Erişim engelinin gerekçesi hakkında henüz herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Armut.com’da temizlik, nakliye, tamirat, tadilat gibi hizmetler için müşteriler ile hizmetverenler bir araya getiriliyor. Bu karar, ödemelerin vergilendirilmemesi veya rekabet konularından dolayı alınmış olabilir. Platform üzerinden yapılan anlaşmalarda ödemeler çoğunlukla nakit olarak ödeniyor ve herhangi fatura kesilmiyor.

Rekabetten şikayet gelmiştir, neden olacak başka? Atıyorum bir duvar boyamaya normal bir usta 1k isterken, Armut'ta 500tl'ye ilan verirse; o normal olan bir usta artık normallikten çıkar ve her yere şikayet eder...

kdv kacaklarını onune gecmek armut comda ustalar cep telefonuyla iş yapıyodu şirket acmaya gerek olmadan iş yapıyoları sanırım artık oraya kadar geldiler kayıp kaçak muhabbeti

kdv kacaklarını onune gecmek armut comda ustalar cep telefonuyla iş yapıyodu şirket acmaya gerek olmadan iş yapıyoları sanırım artık oraya kadar geldiler kayıp kaçak muhabbeti

Hocam o zaman berberlerin 20 sene önceden kapanması gerekiyordu. :D

Gecen sene armut uygulamasından evi boyaması için 25 bin tl ye anlaştık usta eve gelince bahane üretip fiyatı 55 bin tl ye cıkardı tanıdık vasıtasıyla bir usta bulduk 30 bin tl ye evi boyadım bana kalırsa beş para etmez bir uygulamaydı

Gecen sene armut uygulamasından evi boyaması için 25 bin tl ye anlaştık usta eve gelince bahane üretip fiyatı 55 bin tl ye cıkardı tanıdık vasıtasıyla bir usta bulduk 30 bin tl ye evi boyadım bana kalırsa beş para etmez bir uygulamaydı
ben belki 10 farklı iş yaptırdım,size ahlaksız adam denk gelmiş uygulama ne yapsın

Armut dalda kız balkonda olmuş 😅😅😅😒

berberler basit usul işletmeler di yılbaşından sonra onlarda degişiyo

Benim de bir kaç kez başvurduğum ve faydalandığım bir site ve uygulamaydı. Vardır bir sebebi hikmeti. Muhtemelen görmesi gereken birilerini görmemiştir 😉

Sanırım site işleyişi ile ilgili bir sıkıntı var. Ustanın biri youtube ta video çekip anlatmış. Bir lş için teklif verdiğinde, işin ücretine göre 200-1500 tl arası para yatırıyormuş. İşi alamazsa para yanıyormuş. Her gün 10 işlemim yanıyor, mahkemeye vereceğim diyordu. Vermediği bir hizmet için para alıyor armut, anladığım bu. İhalede, teminat yatırırsın, ihaleyi alamazsan paranı alırsın. İhaleyi alır, ücretini ödemezsen, teminatın yanar. Benzer sistemi kurmaları lazım

Geri