Arkadaşlar ücretsiz iyi VPN varmı

İsmail74

Üye
Konular
5
Arkadaşlar ücretsiz iyi VPN varmı? Tv box için ve iOS için,nerede? İndirebilirim? şimdiden teşekkürler yardımınız için

TV box için; Octohide Vpn. Açılışta sadece 15 sn lik reklam, sonrasında 24 saatlik ücretsiz Vpn sunuyor 👍

Tvbox için önerim octohide olur markette proton varsa o da olur warp var mı bilmiyorum varsa o da olur ama warp yarı vpn aracıdır tünelleme yaptığı için tam vpn verimi alamazsınız yani konum değişmez bu yüzden yurt dışı bağlantıları genelde açamaz bu yüzden octohide veya proton bu konuda daha sağlıklı çünkü tam olarak vpn görevi görüyorlar.

Psiphon Pro Aptoide de var isterseniz kendi sitesinden veya sinetech drivedanda indirebilirsiniz sinetech hocam youtube de psiphon vpn video yapmisti

Merhaba
İhtiyaçlarını karşılarmı bilmiyorum ama GoodByeDpi android sürümü ile işimi uzun zamandır görüyor. Alternatif olarak deneyebilirsin.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    65.5 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 23
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 26
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    137.4 KB · Görüntüleme: 26
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    66.5 KB · Görüntüleme: 27
PC için hangi vpn ? bluestacks ile kullanıyorum televizoyu pc de

Androidbox cihazlarda ethernet bağlantısıyla da çalışan vpn var mı arkadaşlar?kaspersky ve octahide vpn denedim fakat wifi ile çalışan vpn ethernet bağlantısında çalışmıyor.

Geri