Arkadaşlar Çalışan Bir Google Playstore Uygulaması varmı ❓Onvo 42250 Android Smart Tv için Uygun olan

eminkoc

Üye
Puan 1
Çözümler 0
@eminkoc
Arkadaşlar Çalışan Bir Google Playstore Uygulaması varmı ?? Android Smart Tv için Uygun olan Üzerindeki Sistemden Maile giriyorum Uygulama İndiremiyorum
çoğunu Dışarıdan yüklüyorum Apk olarak "Send files to Tv " ile telden tvye uygulamayla Yardımcı Olursanız sevinirim İyi çalışan

Android 10 ve altı için genelleme bilği vermek istiyorum.Tecrübe ile sabit olunan sonuçlara göre dikkat edilmesi amaçlı bilğilerdir.

Android cihazınızın sürümü 10 ve altı ise ki bu tip tvilerin geneli android 7 tabanından 9 sürünü güncellemeli oluyor.
Playstore çok büyük kısıtlama yapıyor kendini bile güncellemiyor.Cromu hiç göstermiyor bile.

Direkt uptoid kurun güncellemeleri android sürümüne göre yapıyor lakin yinede arama ile uygulama adını girmeni daha iyi sonuç verebiliyor.

Uptodown güncellemede biraz daha pasif kalıyor onun yerine arama ile bulup uygulama aynı imzalı ise güncelleme yapıyor.

En iyi yol haricen yükleyip güncelleme almasını saglamak.Lakin her şekilde android sürüm uyumuna bakıp emin olarak yapınız.

apkmirror her uygulamanın bütün versiyonlarını adroid destegi ile tüm detayları görebileceğiniz bir link.Apkpure de veriyor lakin oda aptoid ve uptodown gibi cihazda yüklü değillerse uygulama yerine kendini kuruyor o yüzden buna dikkat edilmeli.

Android 9 için.Android 7 için elimde bilğiler yok lakin daha alt sürümler gerekiyor.Bu sürümler güvenlik yaması güncellenmiş olan androidlerde daha üst versiyonuda kabul edebiliyor.

Play store son sürüm 53.2.23-24 olarak haricen kurarken güncellemeli olarak yükledim .

Bununla beraber play store hizmetlerini öncelikli günceleyiniz.Android 9 da kabul eden Son sürümü 26.34.36 olarak haricen kurarken güncellemeli olarak yükleyebildim.

Webview için crome yide bu şekilde güncelleyiniz uygulamalarda daha rahat çalışma saglanıyor.
Crome 119.0.06045.194 olarak çalışan sürümü haricen kurarken güncellemeli kurulum yaptım.

Şunuda belirteyim tüm bu güncellemelerden sonrada playstore aynı kısıtlı şekilde davrınıyor.Bu güncellemeler yüklenecek uygulamalar için rahat çalışmasını saglıyor avantıjı bu.

Nacizane tavsiyem google lisansı yoksa playstoreyi kullanmadığınız zaman pasif duruma getirin.Android 7 bile destekleyen uygulamaların çoguna cihaz desteklemiyor ikazı verip yükletmiyor.

Google,playstore hizmetleri,crome,webview kesinlikle yapaılabildiği kadar yeni versiyona yükseltiniz.Android 10 ve altındakiler uygulama içeriklerinin istediği bir çok desteği saglayan uygulamalar olduğu için durmalı.
Crome kaldırmıyınız tarayıcı olarak daha basit uygulama kurup kullanmasanız bile onu aktif ediniz.Bir nevi engelleme ikazlarının önüne geçilebiliyor.İstenmeyen Reklamlar içinde bir nevi engel olabiliyor.

Usb,baglantı ile telefondan,pc,cihaz içi apkkurulumu uygulamaları vesaire den farketmez android sürümü uymadığı sürece kurulum yapılamıyor o yüzden sürüm uyumluğuna dikkat edilerek kurulum yapınız.

Son düzenleme:
konu takip...

bendeki onvo Android 9 icin aşağıdaki lindeki versiyon yüklü sorunsuz kullanıyorum
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri