Arkadaşlar bakarmısınız?

Konular
3
Elimde botlu github kablotv.m3u var ancak bein sportsları koyuyorum ama kendisini yenilediğinde gidiyor nasıl yapacağım?

Elimde botlu github kablotv.m3u var ancak bein sportsları koyuyorum ama kendisini yenilediğinde gidiyor nasıl yapacağım?
reis bildigim kadari ile bir kac ustada ayni seyi yazmisti botlar yaramiyormud sanirim bein sportlarda

Liste yenilendiğinde eklediğiniz beinsportlar listeden siliniyor, doğru mu anladım?
Eğer öyleyse beinsporst'ları nasıl eklediğinize bakmak lazım.

Normal direkt m3udaki gibi koydum ama kablotv apisi benim değil
kablotv.m3u dediğiniz şey bir yerden bulduğunuz otomatik yenilenen link değil mi? Yani kablotv.m3u'yu otomatik oluşturan koda erişiminiz yok.
Siz kablotv.m3u'yu indirip text editörle sonuna spor kanallarını mı yapıştırıyorsunuz?

bot listeyi yenilediği vakit harici eklenen kanallar gider bu normal bir şey onun için botu çalıştıran script kodunda düzenleme yapmanız gerekiyor şunları silme gibisinden ya da harici m3u yapacaksınız tek m3u da toplamayacaksınız

içeriğini paylaşırsanız m3u ların yardımcı oluruz

Geri