idontvettel
Üye
- Konular
- 3
Elimde botlu github kablotv.m3u var ancak bein sportsları koyuyorum ama kendisini yenilediğinde gidiyor nasıl yapacağım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
reis bildigim kadari ile bir kac ustada ayni seyi yazmisti botlar yaramiyormud sanirim bein sportlardaElimde botlu github kablotv.m3u var ancak bein sportsları koyuyorum ama kendisini yenilediğinde gidiyor nasıl yapacağım?
Liste yenilendiğinde eklediğiniz beinsportlar listeden siliniyor, doğru mu anladım?Elimde botlu github kablotv.m3u var ancak bein sportsları koyuyorum ama kendisini yenilediğinde gidiyor nasıl yapacağım?
Normal direkt m3udaki gibi koydum ama kablotv apisi benim değilListe yenilendiğinde eklediğiniz beinsportlar listeden siliniyor, doğru mu anladım?
Eğer öyleyse beinsporst'ları nasıl eklediğinize bakmak lazım.
kablotv.m3u dediğiniz şey bir yerden bulduğunuz otomatik yenilenen link değil mi? Yani kablotv.m3u'yu otomatik oluşturan koda erişiminiz yok.Normal direkt m3udaki gibi koydum ama kablotv apisi benim değil
içeriğini paylaşırsanız m3u ların yardımcı oluruz
çalışıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.